Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Bavící se skupinu šel umravnit s japonským mečem, sekerou a maskou na obličeji

Zvláštní způsob, jak umravnit skupinku bavících se mužů, si vybral v sobotu v noci muž ve Strakonicích. V masce vyrazil na ulici s mečem a sekerou. Samuraje nakonec zadrželi policisté, kteří ho podezírají z trestného činu výtržnictví.

K incidentu došlo v noci ze soboty na neděli. V ulici Spojařů ve Strakonicích se měl podle telefonátu na policii pohybovat muž s maskou a mečem. „Muž s japonským mečem v jedné ruce a sekerou v druhé vyšel kolem půlnoci před dům, aby „umravnil“ hlasitě se zde bavící skupinku mužů. Tu skutečně vyděsil, snad proto, že obličej měl navíc zakrytý paintballovou maskou," popsal událost policejní mluvčí Jiří Matzner.

Vše se nakonec obešlo bez zranění. Muže ale zadržela policie. „Je podezřelý z trestného činu výtržnictví,“ uzavřel Matzner.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, policie, výtržnictví, Strakonice, sekera, maska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

mik knik

Muž chtěl spát, protože šel asi ráno do práce a jelikož naše policie umí kontrolovat max. důchodce jestli nejedou v obci o 5 km rychleji (na ty si troufnou ). V žádném případě se nemíchají do jakéhokoliv rušení nočního klidu i kdyby to bylo vedle služebny. Pán chtěl , aby byl dodržován noční klid a bude za to potrestán. Typický příklad v naší zemi.

Neděle, 21. srpna 2022, 17:21Odpovědět

Bavící se skupinu šel umravnit s japonským mečem, sekerou a maskou na obličeji  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.