Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá po sedmdesátiletém muži. Může působit zmateně

Jihočeští policisté pátrají po sedmdesátiletém muži z Tábora. Ten měl včera po poledni odejít ze svého bydliště a od té doby o sobě nedal nikomu vědět. Jeho mobilní telefon je nedostupný. Muž může podle policie působit kvůli nemoci zmateně.

Pohřešovaný Jiří Zeman měl odejít včera kolem půl jedné odpoledne ze svého domu v Nedbalově ulici v Táboře na procházku. Vydat se měl nejspíš směrem na Všechom a kolem řeky zpět domů. Tam se ale nevrátil. „Do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Mobilní telefon má u sebe, ale nedostupný. Může působit zmateně v důsledku své nemoci,“ popsala policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Muž je 170 až 175 centimetrů vysoký, má hubenou postavu, šedé vlasy a hnědé oči. Na sobě by měl mít modrozelenou větrovku, modré kalhoty, hnědou čepici a plátěný batoh stejné barvy. Zvláštním znamením je, že má pouze jedno oko, uvedla policie.

„Jakékoli informace o výskytu či pohybu pohřešovaného muže sdělte prosím na telefonním čísle 974 238 700 či 974 238 336 nebo cestou policejní linky číslo 158. Informace můžete případně předat i na kterékoli policejní služebně,“ uzavřela mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky policie, krimi, pátrání, Jiří Zeman, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po sedmdesátiletém muži. Může působit zmateně  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.