Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Agresorovi hrozí až tři roky vězení. Na Českokrumlovsku napadl muže a ženu

Až tři roky vězení hrozí čtyřiačtyřicetiletému muži z Českokrumlovska, kterého jihočeští policisté stíhají kvůli ublížení na zdraví a výtržnictví. Muž měl slovně a fyzicky napadnou dva lidi, z nichž jeden po jeho útoku musel na ošetření do nemocnice. Muž je trestně stíhán na svobodě.

K incidentu mělo dojít na konci července letošního roku, v těchto dnech ale policisté zahájili trestní stíhání čtyřiačtyřicetiletého muže z Českokrumlovska. Obviněný je ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. „Obviněný muž se u jednoho z domů v ulici Sídliště Vyšný v Českém Krumlově nejprve pokusil poškozené ženě vytrhnout z ruky klíče od osobního vozidla a následně, když se jí přiběhl zastat poblíž stojící muž, tak ho fyzicky napadl způsobem, že ho uchopil kolem krku do tak zvané kravaty a následně ho švihem strhl na zem. Oběma poškozeným muž v průběhu incidentu vulgárně nadával," popsal policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Napadený muž měl po útoku agresora skončit v nemocnici, kde musel vyhledat lékařské ošetření. Jaká přesně zranění mu stíhaný způsobil policie nespecifikovala. 

Trestní stíhání čtyřiačtyřicetiletého muže probíhá na svobodě. „V případě prokázání viny může od soudu odejít až s tříletým trestem odnětí svobody,“ dodal Šupík.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, policie, napadení, českokrumlovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresorovi hrozí až tři roky vězení. Na Českokrumlovsku napadl muže a ženu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.