Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Byt plný odpadků, podlaha posetá exkrementy. K ženě se po dvou týdnech dostali až strážníci

Děsivý pohled se naskytl před několika týdny strakonickým strážníkům. Ti byli přivoláni na pomoc s ženou, která se zabarikádovala ve svém bytě, ze kterého šel ale odporný zápach. Dveře otevřela až přivolaným městským policistům. Byt byl plný odpadků a psích i lidských exkrementů. Silně opilou ženu museli převézt do nemocnice.

Incident řešila městská policie v polovině února ve Strakonicích. „Hlídka byla upozorněna na jednu ženu, která čtrnáct dní nikomu neotevírala, nikoho nechtěla pustit do bytu, ze kterého vycházel odporný puch,“ komentovala mluvčí strakonických strážníků Jaroslava Krejčová

S ženou se podařilo komunikovat až přivolané hlídce, které dveře otevřela. Podle Krejčové se měla připlazit po čtyřech. Právě tehdy se všem přítomným naskytl děsivý pohled. „Byt byl přecpán odpadky a celá podlaha poseta exkrementy jak psími, tak lidskými," popsala mluvčí.

Strážníci u třiašedesátileté ženy provedli dechovou zkoušku a naměřili jí 2,14 promile alkoholu v dechu. Lékař rozhodl o převezení ženy do nemocnice. Psa, který byl podle mluvčí v dobrém stavu, převezla policie do útulku, kde bude na svoji majitelku čekat.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Strakonice

Štítky krimi, policie, městská policie, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byt plný odpadků, podlaha posetá exkrementy. K ženě se po dvou týdnech dostali až strážníci  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.