Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Řidič najel autem na rybářskou stráž. Hrozí mu až šest let vězení

Až šest let vězení hrozí muži, který podle policie vozem najel na člena rybářské stráže. Incidentu předcházela kontrola totožnosti, kterou ale dvojice stráži neumožnila. Místo toho nasedli oba do vozu a z místa ujeli. Během toho jednoho ze členů stráže zranili. Po mužích policie pátrá.

K incidentu došlo u Přední Výtoně na konci minulého týdne. Členové rybářské stráže podle policie kontrolovali dva muže, kteří neprokázali svou totožnost a nasedli do červeného osobního auta značky Škoda Fabia a ujeli směrem na Kyselov. „Při odjíždění z místa kontroly řidič vozidla najel autem na jednoho člena rybářské stráže a způsobil mu zranění dolní končetiny,“ popsal policejní mluvčí Jiří Matzner.

Kriminalisté na místě zajistili všechny stopy a pracují na ztotožnění obou mužů. Řidiči vozu hrozí trestní stíhání kvůli podezření z násilí proti úřední osobě. „Najetí vozidlem je totiž možné hodnotit jako útok se zbraní," vysvětlil mluvčí. Hrozí mu tak až šest let vězení.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, napadení, rybářská stráž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič najel autem na rybářskou stráž. Hrozí mu až šest let vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.