Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Opilá žena narazila do zaparkovaného auta. Nadýchala přes dvě promile

Více jak dvě promile alkoholu nadýchala pětačtyřicetiletá žena, která narazila v Lišově do zaparkovaného auta. Řidičce policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali jí další jízdu. Je podezřelá ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

K dopravní nehodě v jedné z lišovských ulic vyjížděli policisté v sobotu večer. Pětačtyřicetiletá žena se podle policie pravděpodobně nevěnovala řízení a narazila do zaparkovaného auta. „Přivolaní dopravní policisté během vyšetřování uvedené nehody cítili z dechu ženy alkohol, proto ji vyzvali k provedení testu přístrojem Dräger, kdy výsledek měření vykázal více jak 2,3 promile,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura. Hodnota měření se nezměnila ani po pár minutách, kdy policisté test opakovali.

Ženě na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali jí další jízdu. „Zároveň zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky," dodal Bajcura.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena narazila do zaparkovaného auta. Nadýchala přes dvě promile  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.