Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Motorkář ujížděl až 300 kilometrovou rychlostí. Riskantní jízdu natočil a zveřejnil na internetu

Českokrumlovští policisté vyšetřují případ nebezpečné jízdy na motocyklu, kterou samotný řidič natočil a zveřejnil na internetu. Směrem na Kájov místy ujížděl až 300 kilometrovou rychlostí. Cestou navíc předjížděl v místech, kde je to zakázané. Ohrozil tak nejen sebe, ale i ostatní na silnici.

Video nebezpečné jízdy zveřejnili policisté na Youtube. Je na něm vidět, jak dosud neznámý řidič ujíždí na motorce velmi vysokou rychlostí. Podle policie měl jet po silnici I/39 mezi obcemi Kájov a Černá v Pošumaví. 

„Během své jízdy řidič nebezpečně předjížděl v místech, kde je to zakázané, a navíc také soustavně porušoval nejvyšší povolenou rychlost. Jeho tachometr v určitých chvílích na videu zobrazuje rychlost, která se blíží až k třem stům kilometrů v hodině,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Video měl podle něj natočit a zveřejnit sám řidič motorky. Vzhledem k tomu, že jízdou ohrozil nejen sebe, ale i ostatní účastníky provozu, žádá policie případné svědky, kteří ho viděli nebo natočili, aby je kontaktovali na lince 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, motorkář, video

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář ujížděl až 300 kilometrovou rychlostí. Riskantní jízdu natočil a zveřejnil na internetu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.