Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

U Štěpánovic havarovalo osobní a nákladní auto. Na místě jsou zranění

U Štěpánovic na Českobudějovicku havarovalo dnes odpoledne osobní a nákladní auto. Při nehodě se zranili oba řidiči, trosky z aut navíc poškodily další vozidlo. Nehoda silnici I/34 uzavřela. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Nehoda se stala krátce po půl 3 na silnici I/34 u Štěpánovic na Českobudějovicku. Jde o střet osobního a nákladního auta. Podle policejního mluvčího Jiřího Matznera navíc trosky z aut poškodily další vůz. 

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Policejní mluvčí uvedl, že nehoda je se zraněním řidičky z osobního auta i řidiče z náklaďáku. 

Na místo vyjely tři posádky z Třeboně a z Českých Budějovic. „Řidička osobního auta zůstala po nárazu ve voze zaklíněna a v bezvědomí. Záchranáři zajistili kompletně její stav včetně zajištění dýchacích cest a napojením na umělou plicní ventilaci. S těžkými mnohočetnými poraněními byla následně převezena na ARO českobudějovické nemocnice," uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová. Řidič nákladního auta podle ní vyvázl s lehkým zraněním dolní končetiny. I jeho záchranáři převezli do českobudějovické nemocnice.

Další nehody v kraji

Během pátku řešila policie několik dalších nehod. K jedné došlo na silnici I/20 U Tchořovic na Strakonicku, kde se srazila dvě nákladní auta. Mezi Bernarticemi a Opařany byla obousměrně uzavřena silnice kvůli nehodě osobního auta a kamionu. Ten měl couvat na lesní cestu, když do něj na rovném a přehledném úseku narazilo osobní auto. 

Havárii policejního vozu řeší také policisté v Písku. Hlídka tady vyjížděla na oznámení o konfliktu v rodině, kde měl být pachatel s nožem. Během cesty ale policisté havarovali na křižovatce u Kollárovy ulice. Okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování. 

Ohodnoť článek

Štítky krimi, policie, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Štěpánovic havarovalo osobní a nákladní auto. Na místě jsou zranění  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.