Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Senior srazil na přechodu chodce. Ten zemřel

Tragickou dopravní nehodu vyšetřovali v neděli večer jihočeští policisté. V Sezimově Ústí srazil senior s autem chodce, který přecházel přes přechod. Přivolaný lékař musel i přes provedenou resuscitaci konstatovat smrt.

Nehoda se stala v Sezimově Ústí v blízkosti křižovatky Bělehradská a Světlogorská v neděli kolem osmé hodiny večer. „Ke sražení došlo na přechodu pro chodce, kdy protijedoucí řidič zastavil před přechodem a dával přednost chodci. Z druhé strany jel senior v osobním autě Daewoo Matiz, který nezastavil a chodce srazil,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner

Sražený podle něj zůstal pod vozidlem. Přivolaný lékař zdravotnické záchranné služby musel i přes provedenou resuscitaci konstatovat smrt. 

Další nehoda uzavřela v neděli dopoledne hlavní tah do Krumlova. U Kosova se čelně srazila dvě auta

U obce Kosov nedaleko Kamenného Újezdu u Českých Budějovic došlo dnes kolem 10. hodiny k čelnímu středu dvou osobních automobilů. Záchranáři na místo vyslali tři pozemní posádky a na pomoc vzlétl také vrtulník. Zdravotníci ošetřili čtyři osoby,...

Víkend byl na jihu Čech plný vážných dopravních nehod. V neděli dopoledne došlo u obce Kosov nedaleko Kamenného Újezdu k dopravní nehodě dvou osobních aut, při které se zranili čtyři lidé. Na místo letěl také záchranářský vrtulník. V sobotu odpoledne došlo na hlavním tahu z Českých Budějovic do Krumlova k hromadné nehodě čtyř osobních vozidel. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, povolán byl také záchranářský vrtulník. Záchranáři na místě ošetřili šest zraněných osob, které byly poté převezeny do českobudějovické nemocnice.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, nehoda, Sezimovo Ústí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior srazil na přechodu chodce. Ten zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.