Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie obvinila dva muže z distribuce drog. Prodávali pervitin

Jihočeským policistům se podařilo dopadnout dva muže, kteří podle nich v okolí Jindřichova Hradce, Tábora, ale i Prahy prodávali pervitin. Oba muže čeká soud, jeden z nich už je ve vězení za jinou trestnou činnost. Mladší z mužů už byl navíc v minulosti za prodej drog trestán.

Oběma případy ze zabývali policisté z táborského toxi týmu. Jedním z pachatelů je třicetiletý muž z Vysočiny, který podle kriminalistů  opakovaně prodával v Jindřichově Hradci a v Táboře pervitin. 

„Policejní komisař uvedeného muže obvinil z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný si na rozhodnutí soudu počká ve věznici, neboť je za předešlou trestnou činnost ve výkonu trestu,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

V druhém případě policie trestně stíhá sedmadvacetiletého muže z Táborska, který měl minimálně od ledna letošího roku také prodávat pervitin zejména v Táboře, Sezimově Ústí, v Praze 9 a na dalších místech, a to i přesto, že už byl v minulosti za takový čin odsouzen.

I on je obviněný z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. „Muž je trestně stíhán na svobodě,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky krimi, policie, drogy, pervitin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie obvinila dva muže z distribuce drog. Prodávali pervitin  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.