Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po muži, který by jim mohl pomoci při vyšetřování podvodu

Policisté z obvodního oddělení Volyně zveřejnili v pátek fotografie muže, po kterém pátrají v souvislosti s vyšetřováním podvodu. K tomu mělo dojít začátkem listopadu loňského roku. Není vyloučené, že by se dotyčný mohl zdržovat v Praze a okolí. Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání, muž by jim mohl významně pomoci v objasňování případu.

Volynští policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po muži, jehož fotografie získali při vyšetřování podvodu z počátku listopadu loňského roku. Předpokládají, že by jim mohl významně pmoci při objasnění tohoto případu.

„Pokud by někdo z občanů muže na fotografiích poznal nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať kontaktuje policisty na telefonním čísle 974 237 740, 735 781 188 nebo linku 158. Děkujeme za spolupráci,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto koláž Drbny

Štítky podvod, Praha, Volyně, pátrání, policie

Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po muži, který by jim mohl pomoci při vyšetřování podvodu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.