Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie pátrá po třiatřicetiletém muži. Naposledy ho rodina viděla v září

Jihočeští kriminalisté pátrají po třiatřicetiletém muži z Českokrumlovska. Rodina ho naposledy viděla v září minulého roku v Českých Budějovicích. Muž se ale neozval ani během vánočních svátků, což v minulosti nikdy neudělal. Při posledním pátrání měl být v Německu.

Pohřešovaný Pavel Květenský je zhruba 187 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má hnědé krátké vlasy a hnědé oči. Na sobě by měl mít černou bundu a černé kalhoty. 

„Oznámení o pohřešování opětovně podala rodina, protože je během vánočních svátků  nekontaktoval, což v minulosti nikdy neudělal. Naposledy ho viděli v září 2023 v Českých  Budějovicích. Uvedený muž  byl při posledním pátrání zjištěn ve Spolkové republice Německo,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura. Pohřešovaný podle něj rád cestuje, je samotářské povahy a proto se vyhýbá lidem. 

Pokud by někdo měl o pohřešovaném jakékoliv zprávy, může se ozvat na linku 158 nebo je sdělit na kterémkoliv obvodním oddělení policie.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík

Štítky krimi, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po třiatřicetiletém muži. Naposledy ho rodina viděla v září  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.