Počasí dnes17 °C, zítra24 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

Muž bez důvodu napadl cizince, který skončil v nemocnici. Policie pátrá po trojici mladíků

Případem fyzického napadení, při kterém zranil neznámý agresor cizince poblíž centra města, vyšetřují budějčtí policisté. Napadeného muže museli ošetřit záchranáři. Policie pátrá po trojici mladíků, kteří by mohla pomoct s vyšetřováním případu.

Napadení se mělo odehrát v neděli 16. června před pátou hodinou ráno nedaleko českobudějovického výstaviště. „Dosud neznámý muž úderem ruky napadl a následně zranil muže cizí státní příslušnosti, který po incidentu zůstal ležet na přechodu pro chodce. Poté podezřelý agresor z místa utekl,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Ve spolupráci s městskou policií se podařilo získat kamerový záznam, na kterém je vidět trojice mladíků. S těmi by potřebovali policisté mluvit.

První z nich je snědé pleti s vousy. Na sobě měl světlé kalhoty a triko, šedomodrou mikinu, černou baseballovou čepici a bílo-černo-červené boty.  Druhý muž bílé pleti měl na sobě modré džíny, růžovou mikinu s kapucí, černou baseballovou čepici a černo-červené boty.

Poslední z trojice je muž bílé pleti s dlouhými hnědými vlasy. Na sobě měl hnědé kalhoty, černou mikinu a výrazný šperk na hrudi.

„Tímto je žádáme, eventuálně osoby, které je poznávají, aby nás kontaktovali na telefon 974 226 720 nebo na lince tísňového volání 158. Případně na oddělení ve Čtyřech Dvorech,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vladimír Kožíšek

Možná vyšli z budovy modré zlodějské sekty, která je na také na obrázku.

Čtvrtek, 4. července 2024, 18:22Odpovědět

Muž bez důvodu napadl cizince, který skončil v nemocnici. Policie pátrá po trojici mladíků  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.