Počasí dnes31 °C, zítra29 °C
Pátek 30. srpna 2024  |  Svátek má Vladěna
Bez reklam

Podezřelá sebevražda a násilné úmrtí. Jihočeští kriminalisté tento týden prošetřují hned dva závažné zločiny

Opravdu perný týden nyní prožívají jihočeští kriminalisté, kteří od začátku tohoto týdne prošetřují už druhý závažný trestný čin. Jedním z nich je podezřelá sebevražda ženy na Písecku. Tím druhým je násilná smrt na budějovickém sídlišti Máj. V obou případech už policie zadržela podezřelé.

Jihočeští kriminalisté v současné době prověřují dva velice závažné trestné činy. První z nich se stal na Písecku a kriminalisté jej prošetřují od pondělí 15. července.

„Počátkem všeho bylo oznámení o podezřelé sebevraždě ženy. V souvislosti s tímto případem zadrželi kriminalisté jednu podezřelou osobu. Nikdo další by tak neměl být ohrožen. Další informace kriminalisté uvolní, jakmile to dovolí průběh vyšetřování,“ řekl k případu policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Druhý zločin se odehrál na budějovickém sídlišti Máj a kriminalisté se jím zabývají od středy 17. července. I v tomto případě již zadrželi podezřelého.

„V jednom z panelákových bytů na sídlišti Máj v Českých Budějovicích našel svědek mrtvého muže. Všechny okolnosti nasvědčují násilnému úmrtí. Na místě tým policistů pracoval celou noc. Také v souvislosti s tímto vyšetřováním nakonec kriminalisté zadrželi jednu osobu, ta je nyní v policejní cele,“ sdělil Šupík s tím, že obyvatelům domu, kde policisté pracovali, již žádné nebezpečí nehrozí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, Písecko, České Budějovice, zločin, kriminalisté

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radovan Kolnik

Ahoj všichni, pokud potřebujete profesionální půjčku, koupit auto, nemovitost, splatit dluhy, naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na charakteru, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od (1 do 400) měsíců. pro více informací kontaktujte e-mail: veroslavaulrich@gmail.com

Středa, 24. července 2024, 03:11Odpovědět

Podezřelá sebevražda a násilné úmrtí. Jihočeští kriminalisté tento týden prošetřují hned dva závažné zločiny  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.