Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Žena odešla po hádce do lesa a pořezala si zápěstí. Policisté ji včas vypátrali

Náročný zásah s dobrým koncem mají za sebou českokrumlovští policisté. Ti se v pátek odpoledne vydali pátrat po ženě, která zavolala na linku důvěry s tím, že odešla po hádce s přítelkyní do lesa a tam si podřezala žíly. Policisté včasným zásahem ženu našli a spolu se záchranáři jí zachránili život.

Celý incident se odehrál v pátek odpoledne v Chlumu na Českokrumlovsku. Na linku důvěry se měla obrátit žena, která po hádce s přítelkyní odešla do lesa, kde si měla podřezat žíly.

Informace operátorka předala policii, která se ihned vydala ženu hledat. Policisté Renata Štěpánková a Pavel Novák nejprve zjistili, komu patřilo telefonní číslo, ze kterého žena na linku důvěry volala, a poté se vydali do místa jejího trvalého bydliště. „Podle pracovnice linky důvěry měla jít žena přes louku někam směrem k lesu. Louka i les se v blízkosti bydliště ženy opravdu nacházely, policisté proto začali prohledávat tuto oblast,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Hlídce se nakonec podařilo ženu vypátrat. Byla už ale v bezvědomí a na zápěstí měla řezná poranění. „Hlídka na nic nečekala a začala ženě poskytovat první pomoc. V jejím průběhu následně žena začala reagovat na podněty a částečně komunikovat. Ženu už si posléze do své péče převzala přivolaná zdravotnická záchranná služba,“ dodal Šupík.

Díky včasnému zásahu se tak ženu podařilo zachránit.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, sebevražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radovan Kolnik

Ahoj všichni, pokud potřebujete profesionální půjčku, koupit auto, nemovitost, splatit dluhy, naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na charakteru, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od (1 do 400) měsíců. pro více informací kontaktujte e-mail: veroslavaulrich@gmail.com

Středa, 24. července 2024, 03:10Odpovědět

Žena odešla po hádce do lesa a pořezala si zápěstí. Policisté ji včas vypátrali  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.