Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Zloděj vypnul kamery a vloupal se do benzinky. Ukradl cigarety za 75 tisíc korun

Škodu za více než 80 tisíc korun způsobil zatím neznámý pachatel, který se ve čtvrtek ráno vloupal do benzinové stanice na Jindřichohradecku. Zloděj vypnul kamery, rozbil vstupní dveře a dostal se dovnitř. Z benziny si odnesl pouze cigarety.

O incidentu informovala policie na webových stránkách. Zatím neznámý pachatel se měl ve čtvrtek 17. října kolem druhé hodiny ráno vloupal do benzinové stanice v Kunžaku na Jindřichohradecku. 

„Pachatel maskovaný černou kuklou uvedl mimo provoz kamerový systém a poté za pomoci přineseného kamene rozbil skleněnou výplň vstupních dveří, kterou se dostal do vnitřních prostor. Uvnitř ho zajímaly pouze cigarety,“ popsala policejní mluvčí Věra Mžiková.

Z benziny si zloděj odnesl pouze cigarety, a to za zhruba 75 tisíc korun. Celkově způsobená škoda je zhruba 84 tisíc korun. Případem se zabývají policisté z Nové Bystřice. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Anh Tuan Tran

Štítky krimi, policie, vloupání, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vypnul kamery a vloupal se do benzinky. Ukradl cigarety za 75 tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.