Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Policie pátrá po pohřešovaném muži z Českobudějovicka, naposledy byl viděn v ulici Boženy Němcové

Jihočeští policisté pátrají po pohřešovaném muži z Českobudějovicka. Muž byl naposledy spatřen 25. října v českobudějovické ulici Boženy Němcové. Doposud provedené kroky k jeho nalezení byly neúspěšné, policie se proto rozhodla požádat o pomoc veřejnost.

„Pohřešovaný byl naposledy viděn dne 25. 10. 2024 v 02:38 hodin v ulici Boženy Němcové č. 6 v Českých Budějovicích. Oblečen byl do tzv. maskáčové bundy a kalhot. Dále měl na sobě kostkovanou košili a přes rameno měl tašku,“ sdělil policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Pohřešovaným je osmačtyřicetiletý Jan Berger. Dle policejního popisu má střední postavu a je 182 centimetrů vysoký. Má hnědošedé rovné vlasy a prošedivělé strniště. Barva jeho očí je hnědá. Jeho zdánlivé stáří se pohybuje mezi 48 a 53 lety.

V případě, že na pohřešovaného narazíte, nesnažte se jej sami kontaktovat a veškeré informace předejte na linku tísňového volání 158.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, pátrání, pohřešovaný, jihočeský kraj, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po pohřešovaném muži z Českobudějovicka, naposledy byl viděn v ulici Boženy Němcové  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.