Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na náměstí v Budějcích bude dnes o zábavu postaráno. Startuje Street Floorball League

Budějcké náměstí se dnes stane hřištěm pro florbalisty. Proti sobě se postaví víc jak 30 týmů. Kromě napínavého turnaje je připravený i bohatý doprovodný program. Pro děti je pak připravené malé hřiště, kde si mohou samy vyzkoušet florbal pod taktovkou florbalového klubu FBC Štíři.

„Jedná se o navázání na veleúspěšný projekt z loňského roku, kdy se Street Floorball League pořádal v rámci doprovodných akcí k Mistrovství světa mužů – Praha 2018 ve 12 městech po celé České republice pro širokou veřejnost a florbalové nadšence a fanoušky,“ uvedla organizátorka Barbora Čížková, která dodala, že zájem byl obrovský. Registrační listina byla zaplněna do 23 hodin od spuštění.

Kromě napínavých turnajů je připravený i bohatý program. Pro děti je pak připravené malé hřiště, kde si mohou samy vyzkoušet florbal nebo soutěž v přesnosti střelby na branku.

Začátek je v půl 11. Zahájení se zúčastní prezident Českého florbalu Filip Šuman a náměstek primátora Juraj Thoma.

Foto ceskyflorbal.cz

Štítky Street Floorball League, náměstí, akce, sport, florbal, turnaj, České Budějovice, Česko, Praha, Filip Šuman, Juraj Thoma, Česká florbalová unie

Na náměstí v Budějcích bude dnes o zábavu postaráno. Startuje Street Floorball League  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.