Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ve Skiareálu Lipno se lyžuje už od 7. prosince

PR článek

Přírodní podmínky v areálu jsou doslova pohádkové a díky špičkové technice i skvělému technickému týmu se Skiareál Lipno otevře již tento čtvrtek úderem půl deváté. Lyžovat se navíc bude díky nejvýhodnějšímu skipasu široko daleko jen za 480 korun po celý den. Pro lyžaře bude k dispozici nejoblíbenější sjezdovka Jezerní, lanová dráha Lipno Express, výukové hřiště Foxpark nebo unikátní bobovací kopec. Hned druhý den, 8. prosince se otevře více jak šest kilometrů sjezdovek na druhé straně areálu, včetně jedné z nejlepších lyžařských škol v republice.

V lipenském areálu panují jedny z nejlepších přírodních podmínek za poslední roky a do jeho otevření pro nedočkavé lyžaře zbývají doslova hodiny. „Už zítra ve čtvrtek 7. prosince v půl deváté otevíráme. A rovnou tu nejoblíbenější sjezdovku Jezerní společně s lanovkou Lipno Express. Na sjezdovkách leží aktuálně 85 cm sněhu. Obrovské díky patří nejenom paní přírodě, ale i našemu skvělému technickému týmu, který umí zázraky na počkání,“ doplňuje tiskový mluvčí areálu Jiří Gruntorád.

V provozu pro lyžaře bude i výukové hřiště Foxpark, kde si děti mohou natrénovat první obloučky. Pokud někdo nemá vlastní lyže, nebo naopak má, ale nestihnul na nich udělat předsezónní servis, nevadí. Už od osmi ráno bude otevřena jak půjčovna vybavení, tak servisní středisko hned naproti Klientskému informačnímu centru. Stejně jako prodejna Intersport, kde lyžaři naleznou vše, co k zimním radovánkám potřebují.

Ve čtvrtek 7. prosince se bude lyžovat za nejlepší cenu široko daleko, jen za 480 korun a pozor, děti ve Skiareálu Lipno lyžují za 50 procent po celou sezónu, takže třeba ve čtvrtek dáte za dětský skipas 165 korun na celý den.

V pátek 8. prosince se otevře dalších více jak šest km sjezdovek na druhé straně areálu a k tomu si budou návštěvníci moci užít i skvělé instruktory z lyžařské školy, kteří se doslova před chvilkou vrátili ze špičkového školení posledních trendů výuky lyžování a snowboardingu.

O víkendu vzhůru na steak, LESObjevování, nebo Snow Film Fest 2023

Víkend v areálu bude ve znamení adventu, výborného jídla, nebo těch nejlepších filmů se zimní tématikou. Rodiče s dětmi se mohou vydat od jedenácti hodin dopoledne na LESObjevování, neboli komentovanou prohlídku Stezky korunami stromů. Od půl jedné odpoledne pak startují vánoční dílničky. K tomu nebude chybět ani maskot areálu lišák Fox. Prázdné žaludky určitě uspokojí gastro akce týdne – steakový víkend v restauraci Stodola. A aby toho nebylo málo, úplně zdarma je v sobotu od čtyř odpoledne připraven Snow Film Fest 2023 v kongresovém centru hotelu Element. Aneb ty nej filmy se zimní a dobrodružnou tématikou.

Aktuální informace nejenom o sněhových podmínkách najdete na lipno.info.

Ohodnoť článek

Štítky Skiareál Lipno, Lipno, lyžování, zima, sníh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Skiareálu Lipno se lyžuje už od 7. prosince jen za 480 korun  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.