Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dynamo v pátek poprvé vykopne s Nemocnicí České Budějovice

Jejich pomoc v běžném životě občas potřebujeme všichni. A fotbalisté zvlášť. Od složitých operačních zákroků po základní ošetření při menším úrazu či nemoci. Lékaři, zdravotníci a další zaměstnanci odvádějí práci, která pro většinu z nás může zůstat bez povšimnutí. Ne však pro SK Dynamo České Budějovice.

Před pátečním utkáním Fotbalové národní ligy na Střeleckém ostrově, ve kterém se střetne českobudějovické Dynamo s Frýdkem-Místkem, se v 18 hodin uskuteční slavnostní zahájení, které provede doktor Lukáš Nevšímal z Ortopedického oddělení Nemocnice České Budějovice. Symbolicky tak prvním výkopem zahájí spolupráci mezi krajskou nemocnicí a největším jihočeským fotbalovým klubem.

Akce je vyjádřením uznání SK Dynamo České Budějovice všem zaměstnancům Nemocnice České Budějovice, která vyhrála v anketě o nejlepší nemocnici za rok 2015. Klub jí tak rozdá 1200 vstupenek na utkání s Frýdkem-Místkem. Celou akci podpoří ještě o den dříve návštěvou Ortopedického oddělení Nemocnice České Budějovice záložník Dynama Michal Klesa.

Foto Bramberka Nová

Štítky SK Dynamo České Budějovice, Nemocnice České Budějovice, Frýdek-Místek, 2. česká fotbalová liga, Michal Klesa, Střelecký ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo v pátek poprvé vykopne s Nemocnicí České Budějovice  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.