Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbalisté Dynama rozváží nákupy. Za dva týdny jich vyřídili několik stovek

Fotbalisté Dynama sice v těchto dnech nemohou rozdávat radost fanouškům na trávníku, ani tak nezahálí. Už čtrnáct dní společně s vedením klubu nakupují seniorům a chronicky nemocným. Plné nákupní tašky jim pak rozváží přímo do domovů tak, aby nemuseli do obchodů.

„Ve chvíli, kdy pomoci můžeme, jsme považovali za samozřejmé, že něco takového uděláme,“ říká generální manažer Dynama Martin Vozábal, který sám každý den vyráží do supermarketů s nákupním košíkem a seznamem.

A není sám. Společně s ním se na nákupech podílí třeba Jiří Kladrubský, Roman Lengyel, sportovní manažer akademie Petr Benát spolu s manželkou Dian, trenér B-týmu Jaromír Plocek, marketingový manažer Radek Papáček nebo i kustod A-týmu Radomil Procházka s masérem Jakubem Voglem.

Zaměstnanci Dynama už takto rozvezli a nakoupili několik stovek nákupů. O ně můžou senioři a nemocní požádat na telefonních číslech 722 233 500 a 721 015 340. Klub se spojil s Nadačním fondem Jihočeské naděje, který nákupy organizuje. Od operátorů pak zástupci Dynama dostávají každý den žádosti se seznamy věcí, které jednotliví senioři a nemocní potřebují nakoupit.

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky Sport, fotbal, koronavirus, Dynamo, charita, SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, Martin Vozábal, Jiří Kladrubský, Roman Lengyel, Petr Benát, Jaromír Plocek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Dynama rozváží nákupy. Za dva týdny jich vyřídili několik stovek  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.