Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dynamo v přípravném utkání jasně porazilo Táborsko

V prvním utkání po pauze zaviněné koronavirem si prvoligové Dynamo poradilo s jihočeským Táborskem, kterému nasázelo pět branek a jednoznačně vyhrálo. V dalším týdnu se svěřenci Davida Horejše střetnou s Viktorií Plzeň.

Favorit zápasu z budějovické metropole už v první desetiminutovce otevřel skóre utkání. Mezi střelce se zapsal Karol Mészarós, když ve skluzu usměrnil centr Kladrubského za brankáře Pecháčka. V dalších minutách spálili Budějovičtí velké příležitosti, v největších z nich selhali Ledecký a Granečný. Z dalšího gólu se radovali až v 26. minutě. Trefil se Pavel Šulc, když po rohovém kopu pokořil táborského brankáře na přední tyči.

I vstup do druhého poločasu měl lepší domácí tým. Po rychlé kombinaci vystřelil přesně Denis Granečný, který jako jediný zůstal ve hře i po prvním poločase. Zbylých deset hráčů o přestávce trenér David Horejš vystřídal. Čtvrtou branku přidal do sítě táborského týmu Patrik Brandner, když se prosadil po hezké individuální akci. Snížit se podařilo Václavu Uzlíkovi, ale na konečných 5:1 upravil zkušený Ivo Táborský. V závěru se mohl trefit i Lukáš Havel, ale neproměnil pokutový kop.

SK Dynamo – Táborsko 5:1 (2:0)

Branky:9. Mészáros, 26. Šulc, 48. Granečný, 70. Brandner, 82. Táborský – 74. Uzlík

Dynamo: 1. poločas: Křížek – Kopečný, Talovierov, Sivok, Kladrubský – Havelka, Javorek – Mészáros, Šulc, Granečný – Ledecký. 2. poločas: Janáček – Čolič, Havel, Kulhánek, Novák – Pravda (54. Šulc), Čavoš – Brandner, Táborský, Granečný – Rabušic.

Táborsko: Pecháček – Navrátil, Penc, Kučera, Havrda (71. Uzlík), Tolno (88. Brabec), Janošík, Vozihnoj, Sima (85. Říha), Schramhauser (71. Petr), Alves (83. Icha).

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky fotbal, Dynamo, přípravný zápas, Táborsko, SK Dynamo České Budějovice, okres Tábor, Denis Granečný, David Horejš, FC Viktoria Plzeň, Pavel Šulc, Patrik Brandner, Ivo Táborský, Lukáš Havel, SIMA Peru

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo v přípravném utkání jasně porazilo Táborsko  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.