Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na zápas Dynama s Teplicemi se dostanou první permanentkáři, vyzvednout si ale musí papírové vstupenky

Fotbalová FORTUNA:LIGA bude od pondělí o něco přístupnější fanouškům na stadionech. Vládní opatření povolují pořádat sportovní a kulturní akce pro 500 účastníků a pro část fanoušků Dynama to již znamená, že se ve středu 10. června mohou vydat na zápas s Teplicemi.

Ještě bude nějaký čas trvat, než budou fotbalové zápasy na Střeleckém ostrově moci navštívit všichni fanoušci bez omezení, přesto se již ve středu 10. června dostane na první z nich! Po koronavirové pauze se hrály zápasy s účastí 300 osob, nyní byl tento počet navýšen na 500. „I když se jedná pouze o navýšení o dvě stě osob, jsme moc rádi, že budeme moci již vstup na fotbal nabídnout první vlně držitelů permanentek. V letošní sezoně máme více než dva tisíce držitelů permanentních karet, takže ta skupina na zápas s Teplicemi bude zatím velmi malá, ale přesto jsme rádi alespoň ze tento posun," řekl PR manažer Dynama Aleš Strouha.

Základní pravidla pro ty, kteří mohou ve středu na fotbal
– V den zápasu plastové permanentky neplatí
– Na fotbal mohou pouze držitelé věrnostních permanentek
– Na zápas je potřeba mít vstupenku vydanou na pokladně Východ
– Všechny vydané vstupenky budou pouze na tribunu Východ
– Bude potřeba dodržovat rozestupy mezi lidmi na tribuně
– Návštěvníci zápasu musí dodržovat hygienická opatření

Středeční zápas 29. kola FORTUNA:LIGY mezi Dynamem a Teplicemi budou moci sledovat držitelé věrnostních permanentních karet. To jsou fanoušci, kteří si permanentky kupují opakovaně a v tomto případě se jedná právě o ty, kteří měli permanentku v druholigové sezoně 2018/19 a po postupu si ji koupili také pro prvoligové zápasy. „Takových permanentek je v oběhu přesně 248 kusů. Právě tolik lidí si kartu koupilo na základně věrnostní slevy, kterou dostali díky tomu, že chodili pravidelně na domácí zápasy v poslední druholigové sezoně," uvedl Aleš Strouha.

Na zápas jen s papírovou vstupenkou

Aby se těchto 248 fanoušků mohlo na fotbal dostat, budou pro to ale muset něco udělat. Plastové karty z letošní sezony totiž nebudou v provozu a na zápas se fanoušci dostanou jen na základě papírové vstupenky, kterou si každý musí vyzvednout. A to buď v pondělí a úterý na pokladně za Východní tribunou nebo v den zápasu. „Touto cestou bychom chtěli všechny požádat o to, aby si svou vstupenku vyzvedli právě v pondělí nebo v úterý. Vydání vstupenky bude časově náročnější než klasický nákup vstupenky na pokladně a byli bychom neradi, aby nám pak fanoušci ve středu před zápasem vyčítali, že stáli dvě hodiny u pokladny a čekali na vstupenku. Budeme se snažit proces co nejvíce urychlit, ale vydání každé vstupenky vždy nějaký čas zabere. Víme, že celý tento proces vyzvedávání vstupenek bude pro fanoušky starostí navíc, přesto prosíme o shovívavost, jedná se o zcela mimořádnou situaci," popsal Strouha.

Důležité bude především to, aby si každý držitel permanentní karty uvědomil, zda má na vstupenku na Teplice opravdu nárok. Vstupenky se budou vydávat na základě předložení permanentní karty a pouze pokud se bude opravdu jednat o kartu s věrnostní slevou, dostane fanoušek svou vstupenku. Důležité také je, že všechny takto vydané vstupenky budou na Východní tribunu a to bez ohledu na to, zda má držitel permanentní karty své místo na jiné tribuně.

„Chápeme, že celý tento proces bude poměrně složitý a že se objeví mnoho lidí, kteří budou mít pocit, že na fotbal mohou, a přitom nebudou na seznamu věrnostních karet. Proto opravdu všechny prosíme o to, aby se ujistili, že právě oni mají na vstupenku nárok. Všichni věříme tomu, že i tento počet pěti set osob se velmi brzy změní a že na další zápasy, třeba už v nadstavbě, bude moci vyrazit opět větší počet diváků," uzavřel Aleš Strouha.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky Dynamo, zápas, domácí, diváci, vstupenka, FK Teplice, SK Dynamo České Budějovice, fotbal, 1. česká fotbalová liga, Střelecký ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na zápas Dynama s Teplicemi se dostanou první permanentkáři, vyzvednout si ale musí papírové vstupenky  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.