Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamo odjelo do Rakouska s novou posilou. O místo v sestavě zabojují i odchovanci

Fotbalisté českobudějovického Dynama se dnes ráno přesunuli na soustředění do Rakouska, kde vyzvou mimo jiné dva soupeře z německé Bundesligy. S týmem odcestoval také stoper David Broukal, který podepsal smlouvu na dva roky. V nominaci jsou i odchovanci. Chybí naopak obránce Ishaku Konda, který se nestihl dostat z Afriky do Česka.

Jihočeši mají naplánovaná tři utkání. Ve středu 13. července mají na programu zápas proti Augsburgu, 15. července nastoupí proti Unionu Berlín a o tři dny později je čeká polský klub Wieczysta Krakow. 

Do Rakouska dnes Jihočeši odcestovali se stoperem Davidem Broukalem. Ten uspěl na testech a o víkendu podepsal dvouletou smlouvu. 

„Jedná se o hráče, kterého jsme sledovali už delší dobu. Má v sobě potenciál a věříme, že ho u nás bude nadále rozvíjet," řekl pro klubový web sportovní ředitel Milan Čadek.

Šestadvacetiletý obránce prošel Bohemians 1905 a poté se přesunul do Slavie. V roce 2017 zamířil do hradecké Olympie a uplynulé tři sezony hrál druhou ligu za Vlašim. 

Dynamo dnes zveřejnilo nominaci pro soustředění v Rakousku. Nebojevilo se v něm žádné nové jméno, ani stoper Ishaku Konda, na kterého klub oplatnil opci na přestup. V kádru pak nechybí několik mladých odchovanců, jsou mezi nimi záložník David Krch, který sbíral zkušenosti v Táborsku, obránce Ondřej Čoudek či útočníci Daniel Hais a Jakub Matoušek. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, české budějovice, soustředění, Rakousko, posila, Německá fotbalová Bundesliga, Afrika, Česko, Berlín, Bohemians 1905, Krakov, Augsburg

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo odjelo do Rakouska s novou posilou. O místo v sestavě zabojují i ochovanci  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.