Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kapitán pokračuje. Králik prodloužil smlouvu s Dynamem

Dynamo se dohodlou na prodloužení smlouvy s jednou ze svých největších opor. Stoper Martin Králik prodloužil v Českých Budějovicích kontrakt o dva roky. Zkušený fotbalista odehrál za černobílé 68 soutěžních utkání.

O dohodě informovalo Dynamo na svém webu. Slovenský stoper Martin Králik v Českých Budějovicích prodloužil kontrakt do června roku 2024. Původní smlouva mu končila příští rok. 

„Jsem moc rád, že mi Dynamo předložilo nabídku na prodloužení smlouvy. Doufám, že dokážu důvěru splatit na hřišti,“ řekl Králik pro klubový web.

Martin Králik působí na jihu Čech od srpna roku 2020. Dynamo je pro něj teprve druhý klub v kariéře, do Česka zamířil ze Žiliny. V černobílém dresu Králik odehrál 68 soutěžních utkání a ve všech případech nastupoval v základní sestavě. Doposud si připsal dvě branky a jednu asistenci. Nedávno se spekulovalo o zájmu ze strany Jablonec, kam odešel bývalý trenér Jihočechů David Horejš. 

Ohodnoť článek

Foto Petr Tibitanzl

Štítky fotbal, dynamo, budějovice, králik, přestupy, smlouva, SK Dynamo České Budějovice, Martin Králik, Česko, David Horejš, FK Baumit Jablonec, Žilina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapitán pokračuje. Králik prodloužil smlouvu s Dynamem  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.