Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Posila do vedení Dynama? Jihočeši řeší příchod novináře Jana Podroužka

Pro jihočeský klub to může být přestup léta, i přestože tahle posila nezamíří do kabiny. Vedení českobudějovického Dynama vyjednává s novinářem a Jihočechem Janem Podroužkem, který je šéfem fotbalové sekce deníku Sport.

Budějcké Drbně informaci o vyjednávání potvrdily dva důvěryhodné zdroje. „Měl by vstoupit do klubu, jednání se posunula poměrně daleko,“ řekl zdroj, který si nepřál být jmenován. Informace podle něj českým fotbalovým prostředím koluje. 

Novinář Jan Podroužek by měl mít na starosti sportovní úsek. V něm by mohl využít své bohaté znalosti i kontakty. V deníku Sport působí jako redaktor více než 10 let, od ledna 2020 je šéfem fotbalové sekce.

Ve svých textech se věnuje hlavně českému prostředí. Kromě fotbalu má blízko také k jihu Čech, kde má kořeny, v Táboře navíc fotbal hrál. Z některých jeho vyjádření ve fotbalových podcastech je vidět, že vnímá Dynamo jako klub s velkým potenciálem v regionu, kde nemá v podstatě žádnou větší konkurenci s výjimkou druholigového Táborska. Nyní by se podle informací Budějcké Drbny mohl Podroužek na jih Čech vrátit. 

Jan Podroužek na dotaz Budějcké Drbny neodpověděl. Redakce oslovila také majitele Dynama Vladimíra Koubka s dotazem na případný příchod Podroužka do klubu. „Případnou spolupráci Dynama s Janem Podroužkem nebudu prozatím nijak komentovat,“ sdělil majitel Dynama Budějcké Drbně. 

Pro Dynamo může být příchod Podroužka důležitým momentem. Post sportovního manažera je poměrně dlouho prázdný. Do loňského února ho zastával Tomáš Sivok, poté tuto roli podle klubového webu převzal generální sekretář Milan Čadek. 

Sezona se povedla. Teď se těšíme na léto, říká trenér Dynama Zápotočný

Českobudějovickému Dynamu včera skončila sezona. Jihočeši prohráli v Liberci 0:4. Trenér Tomáš Zápotočný přiznal, že jeho tým na severu Čech nehrál dobře, celkově ale sezonu hodnotí pozitivně.

Dynamo po sezoně opustili Michal Škoda, Patrik Čavoš, Benjamin Čolić, Matej Mršić, Lukáš Skovajsa, kterým skončila smlouva. Do Táborska zamířil brankář Daniel Kerl. Klub naopak posílil Jan Suchan z druholigové Vlašimi, který v uplynulé sezoně nastřílel 15 branek. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Štítky fotbal, české budějovice, dynamo, jan podroužek, vladimír koubek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posila do vedení Dynama? Jihočeši řeší příchod novináře Jana Podroužka  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.