Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Penner se loučí s Dynamem. Přestoupil do Liberce

Dvaadvacetiletý Nicolas Penner po dvou letech opouští českobudějovické Dynamo. Na nové smlouvě se dohodl s libereckým Slovanem, kde ho povede trenér Luboš Kozel. Oba kluby spekulaci z posledních dnů potvrdily na svých webech.

Z jihu na sever. Penner by měl přestoupit do Liberce

Nicolas Penner, který se v závěru sezony prosadil do základní sestavy Dynama, by měl přestoupit do Liberce. Odchod záložníka potvrdil o víkendu Budějcké Drbně trenér Tomáš Zápotočný. Server iDnes.cz dnes uvedl, že by měl Penner hrát na severu Čech.

Penner začínal s fotbalem právě v Českých Budějovicích. Poté odešel do Sparty a v roce 2017 vyrazil za dobrodružstvím do italského Juventusu.

Následná zranění Pennera přibrzdila, a tak se vrátil do Dynama. V Českých Budějovicích odehrál 29 soutěžních utkání bez gólu či asistence. 

Nyní bude nosit dres Liberce. Odchod záložníka potvrdil v sobotu po přátelském utkání trenér Tomáš Zápotočný pro Drbnu.

Dnes oba kluby o přestupu informovaly na svých webech. „S Dynamem se loučí záložník Nicolas Penner. 22letý fotbalista mění jih Čech za sever, jeho služby bude od nové sezony využívat FC Slovan Liberec. Díky za všechno a ať se ti v budoucnu daří, Penny!“ informovalo Dynamo v tiskové zprávě.

Penner do Liberce přestupuje, a tak budou Jihočeši za transfer inkasovat. V roce 2021 podepsal smlouvu na tři roky. Server iDnes.cz uvedl, že je do přestupu zapojená také přažská Slavia. „Finančně přispěla a získala díky tomu práva z budoucího prodeje hráče,“ citoval server svůj zdroj. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, české budějovice, přestupy, nicolas penner, liberec, fortuna liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Penner se loučí s Dynamem. Přestoupil do Liberce  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.