Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Z jihu na sever. Penner by měl přestoupit do Liberce

Nicolas Penner, který se v závěru sezony prosadil do základní sestavy Dynama, by měl přestoupit do Liberce. Odchod záložníka potvrdil o víkendu Budějcké Drbně trenér Tomáš Zápotočný. Server iDnes.cz dnes uvedl, že by měl Penner hrát na severu Čech.

Penner začínal s fotbalem v Českých Budějovicích. Odtud se přesunul do Sparty a v roce 2017 si ho vyhlédl Juventus. Zranění Pennera přibrzdily, ale poté se vrátil do Dynama, kde začal sbírat herní praxi. Celkem odehrál 29 soutěžních utkání, nepřipsal si gól ani asistenci. Teď vyhlíží nové působiště.

„Odchází nám Nicolas Penner. V tuhle chvíli nemohu prozradit, kam má namířeno,“ řekl v sobotu Budějcké Drbně trenér Tomáš Zápotočný po přátelském utkání s Táborskem. V nominaci Penner chyběl.

Dnes uvedl server iDnes.cz, že Penner odchází do Liberce. Podle něj je do přestupu zapojená také přažská Slavia. „Finančně přispěla a získala díky tomu práva z budoucího prodeje hráče,“ citoval server svůj zdroj. 

Čeká nás řez kádrem, řekl trenér Dynama Zápotočný. Kdo odchází?

Poslední utkání před soustředěním v Rakousku mají za sebou fotbalisté Dynama. Pod zámkem v Hluboké nad Vltavou remizovali 3:3 s Táborskem. Trenér Tomáš Zápotočný po utkání zhodnotil dosavadní přípravu, výkony nových posil i odchovanců a...

„To je jediný odchod, který aktuálně řešíme,“ řekl redakci Zápotočný. Trenéři se netají tím, že stojí o Pavla Osmančíka, který patří Bohemians Praha 1905. Celkem čekají trenéři Tomáš Zápotočný a Marek Nikl na dvě až tři posily.

Ukrajinský server Footballhub.ua informoval o tom, že Dynamo patří mezi kluby, které stojí o útočníka Bogdana Viunnyka. Podle informací Budějcké Drbny je zájem Jihočechů vážný. Konkurence je ale silná, fotbalistu sledují také švýcarské týmy.

Českobudějovické Dynamo stojí o reprezentanta, píše se na Ukrajině

Zkušenosti má z Ukrajiny, Rakouska či Švýcarska. Nyní reprezentuje právě Ukrajinu na mistrovství Evropy fotbalistů od jedenadvaceti let. Útočník Bogdan Viunnyk je proto v hledáčku několika evropských týmů, mezi kterými má být i českobudějovické...

Viunnyk je navíc součástí ukrajinské reprezentace do 21 let, která včera postoupila do semifinále mistrovství Evropy přes Francii. Viunnyk se v základní skupině prosadil gólem při remíze 3:3 se Španělskem. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, české budějovice, přestupy, nicolas penner, liberec, fortuna liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z jihu na sever. Penner by měl přestoupit do Liberce  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.