Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Ligová posila pro Táborsko? S týmem trénuje chorvatský záložník

Rodák z chorvatské Rijeky Matej Mršić trénuje s druholigovým Táborskem. Devětadvacetiletý fotbalista se po konci smlouvy rozloučil s českobudějovickým Dynamem a vyhlíží nové angažmá. Jestli posílí právě Táborsko, kde už v minulosti hrál, zatím není jisté.

Do Táborska se krajní záložník dostal v roce 2017 po několikaletém působení v Chorvatsku a Slovinsku.

Pět let pak strávil v Dynamu, kde posbíral více než 90 ligových startů, a nyní trénuje znovu u Jordánu. Ve středu Matej Mršić dokonce nastoupil do přípravného utkání proti Přešticím. Jestli posílí jihočeský klub, zatím není jasné. „Matej je po konci smlouvy a po zranění. V současné době je zdráv. Podali jsme mu pomocnou ruku a svolili jsme, ať s námi trénuje,“ řekl ředitel FC Silon Táborsko Martin Vozábal.

Trenér Táborska Roman Nádvorník před nedávnem prohlásil, že už se kádr výrazně měnit nebude. „Jak už jsem řekl, od prvního dne přípravy máme mužstvo pohromadě, aby si hráči na sebe zvykli, pracovali spolu, abychom nedoplňovali většinu kádru v průběhu. Těch pět procent si šetříme na jednoho hráče, až budou vyřazovat ligové týmy, abychom naše mužstvo ještě nějakou osobností, jak se říká, pocukrovali. A to v případě, kdybychom zjistili, že nám nějaká pozice hoří, že máme někde problém. Pak bychom hráče na jedno místo přivedli,“ řekl v rozhovoru pro klubový web

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Silon Táborsko

Štítky táborsko, fotbal, matej mrsic, prestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ligová posila pro Táborsko? S týmem trénuje chorvatský záložník  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.