Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Rezerva Dynama opět vyhrála, Prášek je s deseti brankami nejlepší střelec

I přes reprezentační přestávku pokračovaly nižší fotbalové soutěže. Jihočeské kluby měly na programu svá utkání ve třetí i čtvrté lize a k vidění byly zajímavé výsledky. Tři body veze z Přeštic rezerva Dynama, Jindřichův Hradec slaví vítězství v jihočeském derby.

Fortuna ČFL A

A-tým Táborska nehrál, což neplatilo pro rezervu, která nese název Táborsko akademie. V nominaci na utkání proti Domažlicím se objevil například Bojan Djordjič. Oba týmy nakonec brali po bodu za remízu 1:1, za domácí se prosadil Matouš Varačka.

Ve skvělé formě pokračuje B-tým Dynama, který z posledních pěti utkání čtyřikrát vyhrál. Naposledy České Budějovice porazily Přeštice na jejich hřišti 3:1. V černobílém dresu se prosadili Hák, Bastl a Prášek. Poslední zníměný je s deseti brankami nejlepším střelcem soutěže napříč oběma skupinami ČFL. Minulý týden navíc dvacetiletý fotbalista naskočil na 23 minut do pohárového utkání za A-tým.

Dynamo je nyní už páté, Písek, který nehrál, je devátý a Táborsko akademie je na čtrnácté příčce. 

Fortuna Divize A

V divizní soutěži slaví Jindřichův Hradec, který porazil Český Krumlov 3:1. Tři body bere Soběslav po výhře 5:1 nad Klatovy, prohráli naopak Katovičtí, kteří vyrazili do Domažlic (4:2). Skvělým výkonem se prezentoval Filip Vaněk, který se za Soběslav trefil hned čtyřikrát, v obou poločasech skóroval dvakrát. 

Jindřichův Hradec je šestý, Soběslav osmá, Katovice dvanácté a Český Krumlov zůstává po čtvrté prohře za sebou i nadále poslední.

Ohodnoť článek

Štítky fotbal, jižní čechy, výsledky, divize, táborsko, písek, katovice, lom, soběslav, český krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rezerva Dynama opět vyhrála, Prášek je s deseti brankami nejlepší střelec  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.