Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Utkání Dynama s Hradcem Králové se odehraje 13. prosince

SK Dynamo České Budějovice už zná náhradní termín utkání s Hradcem Králové. Zápas bylo nutné odložit kvůli intenzivnímu sněžení z minulého týdne. Utkání se odehraje 13. prosince od 17:00 hodin.

Hrát se mělo 2. prosince. Plány ale překazilo intenzivní sněžení, kvůli kterému bylo nutné zápas odložit. 

„Kvůli sněhové kalamitě na území Českých Budějovic ale Ligová fotbalová asociace rozhodla o přeložení utkání na pozdější termín. Ten už je nyní znám, hrát se bude ve středu 13. prosince od 17:00,“ informoval klub v tiskové zprávě.

Zaměstnanci klubu dělají všechno pro to, aby hřiště na utkání bylo připravené. Budějcké Drbně to řekl generální sekretář Milan Čadek. 

„Už od pondělí odklízíme z celého areálu stadionu včetně tribun 40 centimetrů vysoké vrstvy sněhu, která přes víkend napadala. Úklid trávníku zatím komplikují dvě věci. Hřiště je kvůli tajícímu sněhu podmáčené, takže není možné sníh mechanicky odklízet. Kvůli teplotám pohybujícím se okolo -10°C navíc horní vrstva sněhu zamrzá, což proces odtávání zpomaluje. Přes tyto komplikace ale budeme nadále v přípravě stadionu pokračovat s maximálním možným úsilím tak, aby se zápas s Hradcem Králové mohl příští středu odehrát,“ shrnul Čadek. 

Vstupenky zakoupené na původní termín utkání zůstávají v platnosti. „Pokud jste si vstupenku zakoupili a nemohli byste se na nový termín utkání dostavit, kontaktujte nás na mailu klub@dynamocb.cz ohledně vrácení peněz,“ dodal klub. 

Ohodnoť článek

Foto Se svolením SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, české budějovice, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Utkání Dynama s Hradcem Králové se odehraje 13. prosince  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.