Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jakub Hora skončil v Dynamu. Skončilo pro mě nepříjemné období, říká

Několikatýdenní sága je u konce. Záložník Jakub Hora je definitivně volným hráčem. Na podzim nejproduktivnější fotbalista českobudějovického Dynama si bude hledat nový klub a podle svých slov pro něj skončilo nepříjemné období.

Informaci zveřejnil jako první server sport.cz, poté ji potvrdilo také Dynamo v tiskové zprávě. Vše začalo v listopadu, kdy vedení klubu uvedlo, že se Jakub Hora odpojuje od A-týmu. 

„Po posledním zápase Dynama přijal klub rozhodnutí, na jehož základě nebude součástí mužstva při následujících utkání A-týmu Jakub Hora. Situace mezi ním a klubem se dále řeší a klub bude své fanoušky po ukončení jednání o výsledku informovat,“ stálo v tiskové zprávě.

Majitel Dynama Vladimír Koubek Budějcké Drbně sdělil, že hráče není možné vyhodit, protože má profesionální smlouvu. Proto se v uplynulých týdnech řešilo vyrovnání. 

Jakub Hora nezasáhne do zápasů Dynama. Situace se řeší, vzkázal klub

Před fotbalisty českobudějovického Dynama jsou klíčové zápasy podzimní části. V neděli vyzvou Jihočeši venku Liberec, poté hostí doma Teplice. Dnes klub informoval o tom, že do utkání A-týmu nezasáhne záložník Jakub Hora, o jehož případném...

K tomu nakonec došlo. „Vedení klubu se dohodlo s Jakubem Horou na rozvázání smlouvy. Od listopadového vyřazení z kádru probíhala s hráčem jednání o ukončení spolupráce. Klub a hráč nyní došli ke shodě a domluvili se na ukončení smlouvy za podmínek vyhovujících oběma stranám. Jakub Hora je tedy nyní volným hráčem. Jakubovi děkujeme za odvedené služby a přejeme mu hodně štěstí v budoucí kariéře,“ napsali Jihočeši na svůj web tento týden.

Záložník Jakub Hora výsledek okomentoval pro Budějckou Drbnu. „Jsem rád, že jsme našli dohodu. Ta je schůdná pro obě strany. Skončilo pro mě nepříjemné období. Teď věřím, že se všechno v dobré obrátí,“ vzkázal bývalý hráč Plzně, Slavie, Teplic či lotyšské Rigy. 

Podle zákulisních informací by se Hora měl připravovat s druholigovým Táborskem. O tom informoval také server infotbal.cz.

„Děkuji Táborsku, že mi dali možnost trénovat s týmem a připravit se na jaro. Teď jsem šťastný, že se mohu vrátit opět k fotbalu,“ dodal Hora. Ten si na podzim v dresu Dynama připsal tři branky a dvě asistence. I se svým dřívějším působením na jihu Čech posbíral v černobílém dresu 100 startů s bilancí 15 branek a 15 asistencí. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky jakub hora, dynamo, fotbal, české budějovice, sport

Jakub Hora skončil v Dynamu. Skončilo pro mě nepříjemné období, říká  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.