Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Táborsko remizovalo v Brně. Rezerva Dynama opět vyhrála

Fotbalisté Táborska za sebou mají druhý jarní zápas, ve kterém si připsali znovu bod za remízu 0:0. Ve formě je B-tým českobudějovického Dynama, ten vyhrál na hřišti pražské Dukly. Dařilo se i rezervě již zmíněného Táborska.

Fortuna:Národní liga

Táborsko hrálo v Brně šlágr druhé nejvyšší soutěže. Diváci sledovali vyrovnaný zápas, velkou šancii měl ve 37. minutě Bojan Dordić, ale gól nedal. Utkání skončilo 0:0 a Jihočeši si tak v této sezoně připsali proti Brnu celkem čtyři body.

V tabulce zůstává Táborsko třetí o bod před čtvrtým Brnem. Jihočechům na druhém místě uniká Dukla Praha, která má po výhře ve Varnsdorfu už šestibodový náskok.

„Jsme spokojení. Věděli jsme, že mají velkou sílu a chtějí se na barážové příčky dostat. My jsme je nechtěli pustit před sebe, máme proti nim čtyři body a to je pro nás důležité. Teď se musíme připravit na Jihlavu a zvládnout domácí zápas,“ řekl pro klubový web trenér Roman Nádvorník.

Fortuna ČFL A

Už čtvrtá je v tabulce ČFL rezerva Dynama. Ta po výhře nad Hostouní porazila v Praze Duklu díky trefě Sebastiena Böhma z penalty.

,,Zápas na Dukle jsme zvládli výsledkově a také herně trochu jinak, než jsme doposud byli zvyklí. Neměli jsme šanci za šancí, jak je tomu v ostatních zápasech a ani jsme nebyli dominantní na míči. Nicméně hru jsme kontrolovali a soupeře jsme do ničeho velkého nepustili. Až tedy na jedinou výjimku. Velikou příležitost soupeře kousek před koncem z přímého kopu zlikvidoval náš brankář. Škoda, že jsme byli zvláště v prvním poločase nepřesní při přechodu do útoku, protože jsme si mohli vytvořit spoustu zajímavých příležitostí,“ řekl pro klubový web trenér Dušan Žmolík, který byl nakonec rád, že jeden gól k výhře stačil. 

Tři body bere také B-tým Táborska. Ten porazil Povltavskou FA 4:2. Všechny branky diváci viděli ve druhém poločase. Za Táborsko se prosadili Nešický, Kalousek, Vysušil a Svatek. V tabulce třetí ligy se Jihočeši posunuli na desáté místo. Hned za Táborskem je jedenáctý Písek, který prohrál v Přešticích.

Fortuna Divize A

Rozehrála se také divizní soutěž. Jaro dobře nezačal o záchranu bojující Český Krumlov, který doma prohrál s Doubravkou 1:2. Katovičtí remizovali s B-týmem Příbrami 0:0 a jsou desátí. V první desítce jsou Jindřichův Hradec po výhře nad Tachovem 3:2 a Soběslav, která porazila Hořovice 2:1.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, sport, táborsko, dynamo, české budějovice, tábor, písek, fortuna národní liga, čfl, písek, divize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko remizovalo v Brně. Rezerva Dynama opět vyhrála  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.