Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Netvrdím, že hráče ovlivnili Příbramští, hájí se Poborský

„Budějovický šéf Poborský: Příbram se pokusila ovlivnit naše hráče“ hlásal v neděli jeden z titulků, který se odvolával na rozhovor šéfa fotbalového Dynama Karla Poborského pro deník Sport, týkající se velmi diskutovaného boje o záchranu Gambrinus ligy na Střeleckém ostrově.

Bývalý český reprezentant s tvrzením, které uvádí některá média, nesouhlasí, a proto dnes ráno vydal vlastní prohlášení.

„Musím se ohradit proti dezinterpretaci některých médií ohledně mého údajného nařčení klubu 1. FK Příbram a jejích představitelů z pokusu o ovlivnění vzájemného zápasu.

Po pátečním pozápasovém rozhovoru pro ČTK, kde jsem kritizoval tendenční výkon hlavního rozhodčího (za čímž si stále stojím), jsem informace doplnil pro deník Sport o informace ohledně pokusu ovlivnit výkon některých hráčů.

Na pravou míru musím uvést, že v žádném rozhovoru jsem nikdy nezmínil jakékoliv jméno osoby či klubu, jak je mi médii mylně vkládáno do úst.

Informace o pokusu ovlivnit páteční zápas, které jsem získal, jsou velmi čerstvé, zároveň tak závažné, a poprvé v mé fotbalové kariéře adresovány přímo mně, jako představiteli klubu SK Dynamo České Budějovice. Vzhledem k výše uvedenému jsem se proto rozhodl i přes absenci důkazů tuto informaci zveřejnit.

Závěrem bych rád dodal, že doufám v transparentní zhodnocení výkonu hlavního rozhodčího Drábka,“ říká předseda představenstva klubu Karel Poborský.

Jak se zdá, páteční utkání Gambrinus ligy mezi Dynamem České Budějovice a Příbramí bude mít ještě velmi zajímavou dohru.

ČTĚTE TAKÉ: Starkova Příbram uloupila Dynamu cenné body

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, 1. FK Příbram, Gambrinus liga, vyjádření Karla Poborského, Karel Poborský, rozhovor, 1. česká fotbalová liga, Střelecký ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Netvrdím, že hráče ovlivnili Příbramští, hájí se Poborský  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.