Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Hokej

Pět jihočeských hokejistů pojede reprezentovat Česko na olympiádu do Pchjongčchangu

Výrazné zastoupení bude mít jihočeská hokejová škola na olympiádě v jihokorejském Pchjongčchangu. Českou republiku budou reprezentovat Milan Gulaš, Tomáš Mertl, Michal Vondrka, Roman Horák a Jan Kovář. Jde o pětinu týmu.

Motor porazil čtvrtý Přerov a udržel první místo. Heřman vstřelil vítěznou branku v oslabení

Základní část WSM ligy se pozvolna blíží ke svému konci. Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice uzavřeli třetí čtvrtinu soutěže na domácím ledě, kam přijel Přerov. Oba týmy měly do dnešního utkání sérii čtyř výher a vyvstala otázka, který tým bude...

SOUTĚŽ: Rozjetý Přerov je další soupeř Motoru. V posledních čtyřech zápasech dal 20 gólů

Šlágr WSM ligy se odehraje na jihu Čech v sobotu od 17 hodin. Přerov má v tabulce stejně bodů jako třetí Kladno a navíc vyhrál poslední čtyři zápasy. Soupeřům nasázel 20 branek a je ve formě. Na lákavý zápas půjdou díky soutěži s Budějckou Drbnou...

Motor posílí navrátilec Josef Mikyska

Čtvrtek, 11. ledna 2018, 18:55Hokej

Motor posílí navrátilec Josef Mikyska

S blížícím se koncem přestupního období přivedlo vedení hokejového ČEZ Motor České Budějovice útočníka Josefa Mikysku. Šikovný třiadvacetiletý hráč působil v Motoru už před dvěma lety, následně dva roky bojoval o místo v extraligovém Liberci.

Budějovičtí vyválčili tři body na Kladně

Středa, 10. ledna 2018, 20:35Hokej

Budějovičtí vyválčili tři body na Kladně

V pěti dnech čekaly hokejisty ČEZ Motor České Budějovice dva těžké zápasy. První duel se konal v Budvar aréně, kde domácí vyhráli s Karlovými Vary 2:1 po samostatných nájezdech. K dalšímu kolu WSM ligy zavítal Motor na led Kladna, který patří do...

Motor jedná o příchodu Richarda Nejezchleba

Do tréninkového procesu s Motorem se zapojil nový hokejista. Je jím urostlý třiadvacetiletý křídelník Richard Nejezchleb.

V Hokejovém centru Pouzar vyhrálo Veselí nad Lužnicí vánoční turnaj O pohár města

Dvoudenní vánoční turnaj pro mladé nadějné hokejisty narozené v roce 2008 – turnaj Jaroslava Pouzara O pohár města České Budějovice - nabídl souboje pěti týmů. Budějce reprezentovali hráči Lvů a Motoru.

Vítězný retro duel jako oslava 90 let klubu

Neděle, 7. ledna 2018, 15:05

Oslavy 90 let od založení českobudějovického hokejového klubu se zúčastnilo 30 hráčů, kteří odehráli v dresu jihočeského celku minimálně deset sezon (na snímku chybí Lukáš Květoň, který odešel do kabiny)
Nejdříve skvělým gestem fair-play u rozhodčích zrušil "faul", který na něj byl za stavu 0:0 odpískán, ve třetí třetině pak vytvořil gólovou situaci, z níž Luboš Rob vyrovnal a v nájezdech utkání sám rozhodl. Petr Vampola!
Drama až do konce zvládl Motor. Vary udolal na nájezdy

Krásný zápas v retro stylu odehráli první hokejisté ČEZ Motor České Budějovice s druhou Energií Karlovy Vary. Jihočeši vyhráli 2:1 po nájezdech a zvýšili vedení v soutěži na tři body.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.