Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hokej

Poslední utkání roku Motor zvládl a jde opět na čelo tabulky

Závěrečné utkání roku 2017 hokejisté ČEZ Motor České Budějovice zvládli, i když se střelecky trápili. Vítěznou trefu zaznamenal Luboš Rob. Budvar aréna byla vyprodaná.

SOUTĚŽ: Motor pokračuje po Vánocích prvním domácím zápasem. V pátek přijede Třebíč

Po prohře ve Vsetíně potřebuje ČEZ Motor České Budějovice napravit bodovou ztrátu a již zítra přijede sedmá Třebíč. Utkání začne v 17:30 a díky soutěži s Budějckou Drbnou půjdou na zápas čtyři čtenáři zdarma!

Devadesáté narozeniny klubu oslaví Motor retro zápasem

Významné jubileum oslaví na začátku ledna ČEZ Motor České Budějovice. Přesně 10. ledna 1928 byl založen přímý předchůdce Motoru AC Stadion České Budějovice. Devadesát let poté si tuto událost můžeme připomenout při speciálním retro zápase, kde...

Motor odjíždí z Lapače s prázdnou

Středa, 27. prosince 2017, 19:59Hokej

Motor odjíždí z Lapače s prázdnou

Atraktivní utkání se skvělou atmosférou a nepříznivým výsledkem. ČEZ Motor České Budějovice poprvé v sezoně nestačili na nováčka soutěže ze Vsetína, když na jeho horké půdě prohrál v poměru 1:3. Valaši byli po celý zápas aktivní a Motor se...

Tradiční štědrovečerní večeře Slovinců? Tatarák, říká Žiga Pavlin

Po výhře nad Frýdkem měl Motor ještě sobotní trénink, ale pak už čekala celý klub odměna v podobě vánočních svátků. Po nich se Jihočeši představí ve Vsetíně. Blíže jsme Vánoce rozebrali s Žigou Pavlinem, který stráví svátky klidu v rodném...

Fauly kazily utkání Motoru s Frýdkem-Místkem

Sobota, 23. prosince 2017, 00:30

Frýdeckomístecký trenér Marek Malík, hokejista s bohatými zkušenostmi z NHL, během zápasu jen těžko držel emoce na uzdě
Roman Vráblík v oslabení sleduje počínání Marka Růžičky
Fauly kazily utkání Motoru s Frýdkem-Místkem. Jihočeši vyhráli o tři branky

Třiatřicáté kolo hokejové WSM ligy poslalo na jih Čech HC Frýdek-Místek, se kterým si ČEZ Motor České Budějovice poradil 4:1. Hostující tým dostal v utkání čtyřikrát osobní desetiminutový trest. Celkem bylo rozdáno 78 trestných minut.

SOUTĚŽ: Motor hostí Frýdek-Místek netradičně v pátek

Předvánoční třiatřicáté kolo hokejové WSM ligy přivede zítra do Budějc tým HC Frýdek-Místek. Utkání začne v 17:30 a díky soutěži s Budějckou Drbnou půjdou na zápas čtyři čtenáři zdarma!

Motor se v Kadani na výhru nadřel. Zápas otočil až ve třetí třetině

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice vyhráli po boji na ledě Kadaně 3:1. V utkání po dvou třetinách Jihočeši prohrávali. Před třetím gólem do prázdné branky nastřelili domácí tyč.

Soud po výtržnostech fanoušků v utkání s Prostějovem udělil tresty

Fanoušci, kteří v prvním domácím zápase ČEZ Motor České Budějovice - Prostějov porušili návštěvní řád Budvar arény a následně dostali od klubu zákaz vstupu na zimní stadion do konce roku, byli potrestáni i soudně.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.