Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Hokej

Urostlý centr Peter Galamboš vyztuží útok Motoru

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice ohlásili další posilu. Vysoký a důrazný slovenský centr Peter Galamboš má zkušenosti i z české extraligy, ale převážná část jeho kariéry je spojena s rodným Martinem. Tam byl i kapitánem a odtud si vybojoval...

Útočník Prokeš: Baráž už z hlediště sledovat nechci

Dvaadvacetiletý hokejista Radek Prokeš se po ročním hostování vrací do přípravy ČEZ Motor České Budějovice. Za cíl má zůstat v kádru Motoru pro novou sezonu a bojovat o extraligu před českobudějovickými fanoušky.

Motor zahájil přípravu na sezonu 2017/2018

Kolem Budvar arény bylo dneska znovu rušno. K prvnímu tréninku před novou sezonou se sešli hokejisté ČEZ Motor České Budějovice. Aktuální soupiska týmu čítá 21 hráčů.

Motor posílí kanadský útočník Tim Crowder

Motor před novou sezónou pročistil kádr, ale mnoha posil jsem se zatím nedočkali. Nyní se ale ukazuje, že zvěsti o zámořských hráčích byly pravdivé. K Motoru se připojí kanadský útočník Tim Crowder.

FOTO: Policisté vyhráli hokejový turnaj složek Integrovaného záchranného systému

Pět týmů složených z útvarů spadající pod Integrovaný záchranný systém se utkalo na hokejovém turnaji v Hokejovém centru Pouzar. První místo vybojovali policisté před hasiči a armádou.

Hokejový turnaj IZS 2017

Středa, 10. května 2017, 09:47

Hokejový turnaj IZS 2017
Hokejový turnaj IZS 2017
Za hokejem na univerzitu. Na Teologické fakultě bude přednášet hokejista Matouš Venkrbec

Hokeje si letos Budějčáci užili více než dost. Motor dokráčel až do baráže, DDM se střetlo s juniorkou Austrálie, měli jsme tu derby univerzit a nakonec i Carlson Hockey Games. Komu se po hokeji stýská, smutnit nemusí.

Finland Cup v Hokejovém centru Pouzar vyhrál HC Válec

Dvoudenní mezinárodní turnaj hobby hokejistů z Finska a Česka se uskutečnil na konci dubna v Hokejovém centru Pouzar. Do turnaje zasáhlo šest týmů.

Jihočech Vondrka získal trofej pro hokejistu sezony

Průměr téměř bod na zápas měl v základní části hokejové extraligy chomutovský útočník Michal Vondrka. I díky němu se tým dostal až do semifinále extraligy a bývalý hráč Českých Budějovic si za své výkony odnesl cenu pro hokejistu sezony 2016/2017.

Motor podepsal Nedorosta a Kachyňu. Další posily hledá i v zámoří

Vedení hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice potvrdilo příchod jihočeského patriota a výborného útočníka Václava Nedorosta. Klub dále jedná o prodloužení smlouvy s Vlčkem, Heřmanem a Muchou. Na odchodu je bek Suchánek.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.