Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Hokej

Motor má dva draftované hráče. Kluby z NHL si vyhlédly brankáře Kváču a Pateru

Na vysoce sledovaném draftu nejslavnější hokejové soutěže na světe – NHL – se opět objevilo jméno hráče budějckého klubu ČEZ Motor České Budějovice. A ne jen jedno. Brankář Kváča byl vybrán ve 4. kole, Patera v šestém.

Rybníkářská hokejová liga ocenila na závěr sezony individuality i týmové úspěchy

Amatérští hokejisté se naposledy v sezoně 2016/2017 sešli v Hokejovém centru Pouzar, aby slavnostně zakončili uplynulou sezonu. Do nové se týmy mohou přihlašovat do 20. července.

Fanoušci mají o dresech Motoru jasno. Co na to sponzoři?

S poměrně velkou převahou vyhrála mezi fanoušky hokejového ČEZ Motor České Budějovice varianta dresu s jedním výrazným vodorovným pruhem. Čeká se na finální schválení sponzorů.

Hokejisté Motoru tmelili kolektiv na netradičním soustředění. Do přípravy na ledu se zapojil i Filip Novák

Trenéři hokejového ČEZ Motor České Budějovice jsou se svými svěřenci znovu na ledě, kde po suché části pokračuje příprava na sezonu 2017/2018. Kompletní kádr se sejde v červenci.

Motor má status Akademie a dostal několikamilionovou dotaci. V jednání je úprava zimního stadionu

Projekt hokejových akademií pod hlavičkou Českého svazu ledního hokeje běží od roku 2011 a vedení hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice se na zařazení do listiny dlouho připravovalo. Trenéři i hráči by měli mít kvalitnější zázemí i sportovní...

Zkrotit hokejkou tenisák, to byla pěkná fuška, přiznal čtvrtfinalista turnaje v pouličním hokeji

O účasti v pražském červencovém finále pouličního hokeje Red Bull Urban Buly je už jasno. Také Budějce byly jedním ze čtyř českých měst, kde se o něj usilovalo. O postup do Prahy, a tudíž o co nejlepší umístění, na náplavce jihočeské metropole...

Motor v přípravě přivítá reprezentaci Jižní Koreje

Vedení hokejistů ČEZ Motor České Budějovice zveřejnilo harmonogram a plán přípravných zápasů na sezonu 2017/2018. Jihočeši se utkají s Jižní Koreou, Znojmem, Plzní či Pardubicemi.

Hokejista Jiří Novotný navštíví malé pacienty dětského oddělení budějcké nemocnice

Předčasný dárek připravila Nemocnice České Budějovice hospitalizovaným dětským pacientům k Mezinárodnímu dni dětí. Předposlední květnový den je navštíví český hokejista a mistr světa Jiří Novotný. Sympatický útočník naposledy působil v...

Motor opustil Chovan. Vykoupil ho Zvolen

Vedení hokejového ČEZ Motor České Budějovice musí vyřešit místo po odchodu produktivního útočníka Michala Chovana. O jeho konci se dlouho spekulovalo.

Také Budějce fandily přímo u ledu v Paříži

Hokejové čtvrtfinále proti Rusku sice pro Českou republiku nedopadlo, ale čeští fanoušci, kteří na světový šampionát jeli podpořit naše reprezentanty, si to v Paříži i tak dokonale užili.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.