Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Hokej

Radnice reaguje na výroky manažera Bednaříka: Dáváme kolem 15 milionů korun

Nejde o spor, ale dost možná o nechtěnou slovní přestřelku mezi generálním manažerem hokejistů ČEZ Motoru Stanislavem Bednaříkem s vedením města. Radnici se nelíbil výrok o podpoře podobné jako v jiných městech.

Motor prodloužil smlouvu s dalšími dvěma hráči. Pokračovat budou Kuchejda a Mucha

Vedení ČEZ Motor České Budějovice pokračuje s utvářením kádru pro příští sezonu. Poté, co v minulém týdnu zveřejnil klub hráče, u kterých uplatnil opční právo, přišel tentokrát čas na nové smlouvy. Prvními hráči, kteří podepsali nové kontrakty,...

Tábor padl v Jablonci, postup výše se vzdaluje

Pokud chtěli mít kohouti reálnou šanci na postup do WSM ligy, museli v předposledním zápase sezony bezpodmínečně zvítězit. To se ale bohužel nepovedlo. Výjezd do Jablonce byl problematický od samého začátku a ani konec nebyl pro Jihočechy šťastný.

Třikrát vedli, ale pak se strachovali. David Servis uhrál remízu a postupuje do II. ligy

Cíl splněn! Hokejisté budějckého David Servisu uhráli v odvetě finále kvalifikace v Mělníku remízu 4:4 a po domácí výhře slaví historický postup do druhé ligy.

Legendy Českých Budějovic na závěr sezony porazily v exhibici tým Motoru

Tečku za další sezonou udělal ČEZ Motor České Budějovice pátečním exhibičním utkáním speciálně složených týmů ze současných hráčů, legend a juniorů budějckého klubu. Nakonec se radovali ti zkušenější, když pod vedením kapitána Ladislava Koldy...

Mělník byl těžký soupeř. David Servis ale i tak uhrál do odvety výhru

Dva slabší momenty stály hokejisty David Servisu dvě inkasované branky. Začátek zápasu i třetí třetiny nebyl z domácího pohledu ideální a hosté to trestali. Jihočeši dokázali zužitkovat své zkušenosti a zápas vyhráli 4:2.

Nejsnazší cesta do druhé ligy vede přes dvě výhry. David Servis zná postupový klíč

Budějcká Drbna se pídila po variantách postupu hokejistů budějckého David Servisu, kteří v pátek večer rozehrají finálovou část kvalifikace o II. ligu s HC Junior Mělník.

Kádr Motoru pro příští rok se pomalu rýsuje, klub uplatnil opci u pěti hráčů

Konec března. To je termín, kdy jednotlivé hokejové kluby mohou uplatňovat opční právo na hráče, kteří ho mají ve smlouvě. Motor tuto možnost uplatnil u pěti hráčů. Nejsou to však jediní hráči, kteří již mají platnou smlouvu pro příští rok.

Tábor v bojích o postup nestačil na Frýdek-Místek

Druhá liga vrcholí a sezóna trvá už jen třem týmům. Ze západu jsou to Jablonec a Tábor a z východu farma extraligového Třince z Frýdku-Místku. Právě vítěz východní skupiny platí za největšího favorita kvalifikační skupiny a svou roli potvrdil i v...

David Servis zná posledního soupeře v cestě do II. ligy – Junior Mělník

Nevyzpytatelný soupeř se silnou podporou fanoušků. To je mělnický hokejový klub, který o skóre vyhrál kvalifikační skupinu B. Finále kvalifikace startuje v pátek.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.