Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kdo byl nejlepším hráčem budějckého Motoru v měsíci lednu? Hlasujte!

Anketa Motorák měsíce pokračuje hlasováním pro nejlepšího hokejistu jihočeského klubu v prvním měsíci roku 2019. Kdo si podle vás svými výkony zaslouží lednový titul?

Budějcká Drbna poprvé nominovala pouze hráče z útočných formací. Jednoho, který svým bodovým přínosem ostatní spoluhráče výrazně převyšoval, druhého, jenž velmi přesně mířil na soupeřovu branku, a třetího, co o sobě po nevýrazném období konečně začal dávat vědět.

Motorák, který až do středy 27. února od vás získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru s čtenáři. Došlé otázky Budějcká Drbna hráči položí. Autor nejzajímavějšího dotazu dostane dvě vstupenky k prohlídce Budějovického Budvaru, odměnou pro úspěšného hokejistu bude pětilitrový soudek lahodného piva Budweiser Budvar. Společné předání cen proběhne na ledě Budvar arény během úvodního duelu čtvrtfinále play-off.

#93 Zdeněk Doležal

Jeho jméno se do té doby neobjevovalo mezi střelci nebo asistenty gólových akcí příliš často. Na nějakou dobu ho klub dokonce uvolnil, aby mohl trénovat s extraligovou Spartou a získal tam nový impuls. Možná i díky tomu Zdeněk Doležal přeřadil v lednu na vyšší rychlostní stupeň a blýskl se šesti vstřelenými góly, jeho branky v důležitých zápasech proti Jihlavě a Přerovu navíc byly vítězné. A aby toho nebylo málo, na své bodové konto přidal Dolík dalších pět asistencí.

#9 Lukáš Endál

V současnosti nejlepším střelcem budějckého Motoru je s dvaceti přesnými zásahy Lukáš Endál. Na svých individuálních úspěších pravé křídlo elitní formace velmi zapracovalo po Novém roce, když skórovalo hned pětkrát a na další dvě branky motoráků nahrávalo. Zkušený rodák z Havlíčkova Brodu by měl být v blížícím se play-off jedním z hlavních tahounů jihočeského mužstva.

#10 Roman Přikryl

Před sezonou přišel z Kladna a všichni do něj vkládali velké naděje. Dlouhou dobu ale byly jeho výkony spíš za očekáváním. V lednu se ale Romanu Přikrylovi začalo konečně bodově dařit, a proto se Budějcká Drbna rozhodla tohoto čtyřiadvacetiletého útočníka nominovat do ankety Motorák měsíce.

Kdo je podle vás Motorákem měsíce ledna?

Celkem hlasovalo248 čtenářů

Štítky Motorák, hokej, soutěž, Madeta Motor České Budějovice, Drbna.cz, Zdeněk Doležal, Lukáš Endál, Roman Přikryl, Budějovický Budvar, Budvar aréna, HC Sparta Praha, Rytíři Kladno, HC Dukla Jihlava

Kdo byl nejlepším hráčem budějckého Motoru v měsíci lednu? Hlasujte!  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.