Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Motor posílí reprezentační gólman Dominik Hrachovina

Motor hlásí výraznou posilu v brankovišti. Poté, co klub využil klauzule ve smlouvě a dohodl se se slovenským brankářem Markem Čiliakem na ukončení angažmá, obsadí jeho pozici pro nadcházející sezonu reprezentační gólman Dominik Hrachovina. Informaci dnes potvrdil klub na svém oficiálním webu.

Hrachovina dokázal dvakrát získat finský titul, v předminulé sezoně byl oporou libereckých Tygrů, v té uplynulé se mu ve Finsku tolik nedařilo, ale při debutu v reprezentaci si hned připsal vychytanou nulu.

V šestadvaceti letech má Hrachovina zkušenosti také z KHL i Švýcarska se teď do Tipsport extraligy vrací a na jihu Čech podepsal roční smlouvu.

„Letos měl ve Finsku špatnou sezónu. Věříme, že my jako klub mu pomůžeme se vrátit k výkonům, které předváděl v předchozím ročníku v Liberci a on pomůže nám a bude plnit roli jednoznačné jedničky a zařadí se opět mezi nejlepší brankáře extraligy,“ dodává asistent trenéra Patrik Martinec.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jiří Princ

Štítky České Budějovice, HC Motor, hokej, Dominik Hrachovina, Finsko, Kontinentální hokejová liga, Extraliga ledního hokeje, FC Slovan Liberec, Švýcarsko, Česko, Patrik Martinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor posílí reprezentační gólman Dominik Hrachovina  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.