Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kateřina Bírová získala titul Miss fanynka RHL 2014

Více než čtrnáct tisíc bodů získaly dívky soutěžící o titul Miss fanynka Rybníkářské hokejové ligy 2014. Premiérový ročník ankety vyhlášené v rámci největší amatérské hokejové soutěže na jihu Čech se těšil až překvapivému zájmu. Vítězkou se stala Kateřina Bírová, nominovaná HC Motorfans.

„Jmenuji se Bírová, ale pivo nepiju. Fandím Motoru, ale benzin mi smrdí. Nesnáším Mountfield, ale rodiče se jmenují Trávníčkovi... ještěže taťka je Jiří, a ne Béďa,“ směje se třiadvacetiletá učitelka v mateřské škole z Týna nad Vltavou, která získala celkem 5 537 bodů.

Do Miss fanynky RHL se Kateřina Bírová přihlásila díky svým kamarádům, kteří hrají Rybníkářskou hokejovou ligu za tým HC Motorfans. „Kluci se ptali, jestli můžou použít moji fotku z Facebooku. Nepočítala jsem s takovým úspěchem,“ byla překvapena po slavnostním vyhlášení výsledků minulý pátek v restauraci Hokejového Centra Pouzar. Hlasy jí totiž posílali nejen motoráci.

Kromě absolutního prvenství vyhrála Kateřina - která nechybí na žádném domácím zápase prvoligového Motoru, avšak na utkání svých kamarádů v RHL se teprve chystá - i obě doprovodné ankety pořádané s mediálními partnery soutěže. Díky čtenářům Budějcké Drbny si připsala na své konto 1 397 bodů, diváci Jihočeské televize ji obdarovali dalšími 851 body.

Díky svému triumfu má vítězka možnost přihlásit se na last minute casting Czech Beauty 2015 a také obdržela poukázku na vyhotovení ateliérových fotografií. HC Motorfans pak díky ní získali poukaz na pronájem ledové plochy v Hokejovém Centru Pouzar, třicetilitrový soudek ležáku Dudák 11°, poukazy na výrobu klubových předmětů, provoz klubových webových stránek a vstupenky pro celý tým na finálový večer Czech Beauty 2015. Z mnoha hodnotných cen se těšili také další medailisté.

Vítězný snímek fanynky jednoho ze sedmnácti týmů hrajících v této sezoně Rybníkářskou hokejovou ligu vznikl téměř náhodou. „Chtěla jsem se u kamaráda poprvé v životě nechat nafotit. Musela jsem ale vypít flašku vína, abych toho vůbec byla schopna. Během focení najednou přišel s dresem, tak jsem si řekla, proč to nezkusit. Nakonec v něm mám asi jenom tři fotky,“ usmívala se hnědovláska, jež má ráda kromě hokeje ještě vodní sporty nebo jízdu na kolečkových bruslích.

Celkové druhé místo v anketě Miss fanynka RHL 2014 obsadila díky slušnému počtu 2 824 bodů Veronika Machová (24), která reprezentovala tým HC Turbo Turtles. Na třetím místě se umístila Jana Marková (23), fanynka celku HC Pekárna Srnín, se ziskem 2 157 bodů.

„Jelikož jsme šli do neznáma, zájem o soutěž nás překvapil. Děkujeme Budějcké Drbně, že se přidala a podpořila tuhle rodící se tradici, stejně tak Jihočeské televizi. Určitě chceme uspořádat také další ročník Miss fanynky RHL!“ nechal se po vyhlášení vítězek slyšet Jan Mojžíš z Hokejového Centra Pouzar.

Štítky Miss fanynka RHL 2014, Budějcká Drbna, Rybníkářská hokejová liga, soutěž, vyhlášení, hokej, anketa, Česko, Madeta Motor České Budějovice, Mountfield Hradec Králové, Drbna.cz, Facebook, Týn nad Vltavou, Veronika Machová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kateřina Bírová získala titul Miss fanynka RHL 2014  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.