Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

" JAHODO DĚKUJEME !!! "

Představovat trenéra Jihostroje budějcké volejbalové veřejnosti rozhodně netřeba. Co ale potřeba je, zdůraznit to, čeho za 5 let působení v Budějcích pan Petr Brom dokázal. 4 x mistrovský titul a jeden bronz....klobouk dolů. Co sezona, to placka. A že to nebylo vůbec jednoduché.

Do toho zápasy v Lize mistrů s týmy světové špičky, kdy neváhal nasadit do hry i mladíky, vítězství v národních pohárech, je toho dost. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na to, že nám divákům a fandům budějckého volejbalu dokázal díky předvedeným výkonům přinést radost, zapomenout při fandění na každodenní starosti a přilákat nás do hlediště. A věřte, že to není málo a rozhodně to není samozřejmé.

A přestože v České republice není volejbal tak populární jako hokej, či fotbal, u nás v Budějcích chodí na zápasy skoro stejně tolik diváků, jako na prvoligové fotbalisty.

Navíc v hledišti jen nesedí a nekritizují, ale fandí. A že se také ne vždy všechno dařilo. Vezměme namátkou první sezonu Tomáše Fily u nás a srovnejme jí s tou letošní. Ohromné zlepšení...A věřte, že je za tím kromě Tomášovo vlastní píle i výborná práce trenéra.

Je toho samozřejmě ještě víc co stojí za poděkování, ale my nechceme provádět definitivní hodnocení. Už jenom proto, že není nikde psáno, že se Petr Brom v Budějcích v bodoucnu jako trenér opět neobjeví. Takže prozatím ještě jednou.

" Děkujeme Jahodo !!! "


Autor : Hawky

Foto. : Jakub Matoušek

 

 

 

Štítky volejbal, trenér, České Budějovice, VK Jihostroj České Budějovice, Liga mistrů UEFA, Tomáš Fila, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

" JAHODO DĚKUJEME !!! "  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.