Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihostroj láká zájemce o volejbal. Probíhá nábor nových členů

PR článek

Vicemistr volejbalové UNIQA extraligy Jihostroj České Budějovice spustil nábor pro děti ročníků 2013 a starší. Na startu sezony 2021/22 si zájemci mohou přijít zkusit trénink a stát se součástí volejbalového klubu.

Centrum talentované mládeže Jihostroje se od této sezony stalo součástí programu sportovních akademií podporovaných městem České Budějovice, což svědčí o dlouhodobě kvalitní práci s mládeží. V Jihostroji pomohou dětem v prvních krůčcích licencovaní trenéři, kteří naučí děti základy volejbalu a správnou techniku úderů. Aktuálně klub spustil nábor chlapců i dívek do přípravky – ročníky 2013 a starší.

Tréninky chlapců probíhají od 30. srpna každé pondělí a středu od 16 hodin na Základní škole Oskara Nedbala (vchod z ulice Evžena Rošického). Kontaktní osobou je koordinátorka mládeže Kateřina Szabová, která je k dispozici na e-mailu katerina.szabova@volejbalcb.cz a telefonním čísle 725 030 315.

Zájemkyně z řad dívek se mohou od 31. srpna hlásit každé úterý (16:00) a čtvrtek (16:30) na Základní škole Bezdrevská (vchod za beach kurty). V případě dotazů je možné kontaktovat trenérku mládeže Zuzanu Mlsovou na e-mailu zuzkamlsova@gmail.com nebo telefonním čísle 722 791 844.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky České Budějovice, Jihostroj, volejbal, nábor, VK Jihostroj České Budějovice, Česká volejbalová extraliga mužů, Oskar Nedbal, Evžen Rošický

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj láká zájemce o volejbal. Probíhá nábor nových členů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.