Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihostroj čeká repríza finále extraligy proti Karlovarsku. V prodeji bude benefiční kalendář

PR článek

První zápas roku 2022 a rovnou šlágr o první místo s Karlovarskem! Volejbalisty Jihostroje čeká jeden z nejočekávanějších zápasů základní části, který bude reprízou posledního finále extraligy. Sobotní utkání začíná ve Sportovní hale v 18 hodin. V prodeji bude stolní kalendář, který podpoří dobrou věc.

Duely mezi Českými Budějovicemi a Karlovarskem patří mezi to nejlepší, co může volejbalová UNIQA extraliga nabídnout. Sobotní zápas bude ještě o to pikantnější, že jednomu z mužstev skončí dlouhá série výher. Jihostroj v této sezoně ještě neprohrál v domácím prostředí – s bilancí šesti výher ze šesti zápasů je stoprocentní. Karlovarsko zase vyhrálo dosud všech šest utkání na hřištích soupeřů.

V minulé sezoně bylo právě Karlovarsko jediným týmem, který uspěl na palubovce českobudějovické Sportovní haly – až ve finále play-off! Jihostroj byl zase na oplátku jediným klubem, který zvítězil v Karlových Varech – rovněž až ve finále extraligy. České Budějovice prohrály domácí zápas v základní části naposledy před dvěma lety (18. ledna 2020 s Brnem 2:3) a v duelu dvou nejlepších týmů extraligy jsou mírným favoritem.

Jihostroj bude opět svádět souboj o průběžné první místo v extralize. Aktuálně má před druhým Karlovarskem tříbodový náskok a v případě vítězství by výrazně posílil své šance na konečné prvenství po základní části. „Může to být klíčový zápas. Podle mě je hodně důležité, abychom základní část vyhráli. V play-off totiž není nad výhodu domácího prostředí, a pokud skončíme první, budeme začínat série play-off doma i případně ve finále,“ říká českobudějovický nahrávač Ondřej Piskáček.

8. ledna vypukne ve Sportovní hale extraligový šlágr, na který se těší všichni příznivci českého volejbalu. Očekává se naplnění maximální povolené návštěvnosti 1000 diváků. „Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky v online prodeji vyzýváme fanoušky, aby nenechali nákup vstupenek na poslední chvíli. Doporučujeme zakoupit eVstupenku na www.cbsystem.cz, po naplnění povolené kapacity bude prodej na pokladnách zastaven,“ říká marketingový manažer Jihostroje Matěj Mayer s tím, že je nadále nutné splnit podmínky vstupu na utkání. Na palubovku bude zakázáný vstup a v provozu nebude dětský koutek.

Benefiční volejbalový kalendář podpoří dobrou věc

Fanoušci budou moci během zápasu zakoupit stolní kalendář na rok 2022, který je plný krásných fotografií s volejbalovou tematikou. Cena kalendáře je 250 Kč a kompletní výtěžek z prodeje podpoří činnost Dobrovolnického centra ADRA České Budějovice, zejména dobrovolnictví u osamělých seniorů v domácnostech.

Mimo domácí zápasy mohou zájemci kalendář koupit ve fanshopu Jihostroje, který se nachází v DK Metropol (všední dny od 10 do 17 hodin). Po předchozí domluvě je možné kalendář získat ve Sportovní hale nebo zaslat poštou (bude účtováno poštovné). Stačí se obrátit na zástupkyni klubu Kateřinu Szabovou na tel. čísle 725 030 315 nebo e-mailové adrese katerina.szabova@volejbalcb.cz.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky České Budějovice, volejbal, Jihostroj, sport, Karlovarský kraj, finále, sportovní hala, Česká volejbalová extraliga mužů, Dům kultury Metropol, Karlovy Vary, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj čeká repríza finále extraligy proti Karlovarsku. V prodeji bude benefiční kalendář  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.