Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Smečař Jihostroje obsluhoval dámy nahoře bez!

Akce Ladies Night v budějckém Level lounge, která se konala minulý týden, připravila dámám velmi pěkný večer. Jeho součástí byla i obsluha nahoře bez. A jedním z obsluhujících pánů byl i dvaadvacetiletý smečař Jihostroje Petr Michálek!

Vedení budějckého volejbalového klubu i přes absolutní nadvládu v českých soutěžích  zřejmě špatně platí. Jak jinak si vysvětlit, že hráč mistrovského klubu a účastník Ligy mistrů obsluhuje po barech nahoře bez? :)

Foto zveřejnil podnik v tomto týdnu na svých internetových stránkách na Facebooku a mělo mezi volejbalovými příznivci velký ohlas.  „Bylo to příjemné, kluci jsou pěkně vyrýsovaní a pohlední,“ shodly se přítomné dámy na akci v budějckém podniku.  

Spoluhráči ale nevěřili svým vlastním očím. O těchto aktivitách svého kolegy neměli ani ponětí. "Je to doopravdy nebo je to nějaká sranda?" ptali se nevěřícně.

„Bavili jsme se o tom s klukama v šatně a moc se nám to nelíbí. Samozřejmě je každého věc, co dělá ve svém  osobním volnu, ale mně se to moc nelíbí. Nepropůjčil bych se k něčemu takovému,“ sdělil po prohlédnutí fotek univerzál Jihostroje Radek Motys.

„Možná jsem v tomhle směru jiný. Kdyby šlo o pomoc kamarádovi, byl bych pro, ale takhle? Je to takové divné,“ pousmál se.

„Dělá nám ostudu. Nevím, jestli tohle dělají hokejisté nebo fotbalisté...“ říká smečař Tomáš Fila. „Naše přítelkyně tomu nevěřily, když odhalily fotky na Facebooku. Prý kdybych to udělal já, moje přítelkyně by to nekousla,“ směje se tahoun Jihostroje.  

Zeptali jsme se na názor i prezidenta klubu pana Ing. Jana Diviše, bývalého ligového volejbalisty. Ten rozhodně nikoho za podobné kousky trestat nehodlá.  "Viděl jsem fotky na vašem webu. Pokud to kluci dělají ve volném čase, je to jejich věc. Ať se klidně ukážou, vždyť vypadají dobře," pousmál se nad vystoupením Petra Michálka.

Pokud i vy se chcete podívat na fotografie odhaleného volejbalisty, najdete fotogalerii z akce Levelu na FB zde

Autoři

Štítky Jihostroj, Petr Michálek, Meta Platforms, Liga mistrů UEFA, Jan Diviš, Tomáš Fila

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CardaR

no právě že ještě ne :)

Sobota, 12. listopadu 2011, 12:30Odpovědět

Libor Matoušek

2CardaR - vtipálku! :-D, už máš chlapa?

Pátek, 11. listopadu 2011, 10:32Odpovědět

Hawky

Já s tím taky nemám problém. Ten bych malinko viděl, kdyby obsluhoval dole bez. :-)

Čtvrtek, 10. listopadu 2011, 21:58Odpovědět

CardaR

mně by se to líbilo moc... :) a pozval bych si ho i domů :)

Čtvrtek, 10. listopadu 2011, 18:29Odpovědět

Smečař Jihostroje obsluhoval dámy nahoře bez!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.