Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Do Sportovní haly zavítá Králův Dvůr, přemožitel Štírů z loňského play off

Patnácté kolo má na programu florbalová Národní liga a v něm se domácí Štíři utkají s Královým Dvorem, který českobudějovický tým vyřadil v loňském semifinále v poměru 3:1 na zápasy. Jihočeši tak mají svému soupeři co vracet. Zápas se odehraje dnes od 18 hodin v budějcké Sportovní hale.

Štíři jsou aktuálně na páté pozici s 24 body. Na elitní čtyřku, zaručující začátek play off na domácí palubovce, jim chybí pouhé tři body. Povedli se jim také poslední dvě utkání. Na hřišti Mukařova zvítězili Jihočeši 7:4 a o týden později zdolali doma Liberec 9:5. Nejproduktivnějším domácím hráčem je Lukáš Malý, který si za čtrnáct utkání připsal čtrnáct branek a deset asistencí. V kanadském bodování soutěže je dvanáctý.

Králův Dvůr je aktuálně třetí a na svého soupeře má náskok pěti bodů. Kde je však tlačí bota, tak to je v ofenzivě. Králův Dvůr má třetí nejhorší útok v celé soutěži, avšak nejlepší obranu v lize. Aktuální skóre mají 74:73. Středočeši mají ale v současnosti skvělou formu. Vyhráli posledních pět utkání. Naposledy poznali hořkost porážky 15. listopadu, kdy podlehli Turnovu 1:9. Nejvíce bodujícím hráčem patnáctý je Radek Križko, který si ve třinácti utkáních připsal 23 bodů za deset branek a třináct asistencí.

Přijďte Štíry podpořit a dohnat je k dalším důležitým třem bodům!

Štítky florbal, Štíři, Králův Dvůr, sportovní hala, Liberec, Mukařov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Sportovní haly zavítá Králův Dvůr, přemožitel Štírů z loňského play off  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.