Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Turnaj TOP 4 si ve Sportovní hale užili hráči i diváci

Ojedinělý turnaj se konal v úterý ve Sportovní hale v Českých Budějovicích. Nad děravým míčkem se setkali hokejisté Motoru, fotbalisté Dynama, volejbalisté Jihostroje a pořádající florbalisté Štírů. Turnaj byl rozdělen na dětskou část a zápasy dospělých.

Všechny oddíly složily v dětské kategorii dva týmy a vždy tak probíhaly dva zápasy najednou mezi dvěma celky. Další dva měly volno. U všech dětí bylo vidět zapálení pro hru a jak je zápasy se svými vrstevníky nesmírně baví. O výsledek v dětské kategorii nešlo. Šlo hlavně o zážitek ze hry a pobavení nejmladších nadějí. Na své nástupce navíc dohlíželi reprezentanti A-týmů jednotlivých klubů.

Pak nastoupili již zmínění „áčkaři“. Motor reprezentovali Ján Mucha, Michal Chovan, Pavel Pýcha, Ondřej Bláha, Roman Vráblík, Radek Prokeš a role trenéra se zhostil Tomáš Nouza. „Žáčkům jsem odtrénoval všechny zápasy a ve všech jsme vyhráli,“ sdělil Nouza. Motor prokazoval, že mu není cizí ani florbalová hokejka a v turnaji se mu dařilo. Padli až v posledním utkání s pořádajícími Štíry. Nutno podotknout, že hokejisty také podporovala obrovská skupina fanoušků, kterým se nakonec jejich favoriti odměnili vyhranými pivy, které vhodili právě mezi ně.

Dynamo reprezentovali Pavel Novák, Patrik Čavoš, Milan Ujec, Milan Jurdík, Jakub Pešek, Jindřich Kadula, Marek Opluštil a Tomáš Hájovský. Ani Dynamo si nevedlo špatně. Pěknou branku vstřelil například Ujec, který jako správný fotbalista usměrnil míček za gólmana Štírů pěknou placírkou.

„Byla to výborná akce, která ukázala, že přední českobudějovické týmy spolu dokáží skvěle spolupracovat,“ pochvaloval si Novák.

Za Jihostroj nastoupili Radek Mach, Petr Michálek, Jan Kuliha, Jiří Kraffer, Josef Polák a Martin Tibitanzl. Na turnaji však byli přítomni také Martin Kryštof a Filip Habr.

Největším úspěchem českobudějovických volejbalistů byla vstřelená branka proti fotbalistům Dynama, kterou hráči náležitě oslavili.

Štíři postavili téměř celý A-tým a svou roli favoritů nakonec potvrdili.

Celá akce se zdařila na výbornou a je jen otázkou, zda se čtyři nejpopulárnější kluby utkají třeba pod vysokou sítí, na zeleném pažitu nebo na ledové ploše.

Turnaj TOP4

Pátek, 6. května 2016, 17:03

Turnaj TOP4
Turnaj TOP4

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, Jihostroj, Madeta Motor České Budějovice, sportovní hala, Tomáš Nouza, Pavel Novák, Ján Mucha, Michal Chovan, Pavel Pýcha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turnaj TOP 4 si ve Sportovní hale užili hráči i diváci  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.