Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Penzion Restaurant U Vlka nachystal na konec roku silvestrovské posezení

PR článek

Stále hledáte místo v centru Budějc, kde uspořádat silvestrovské posezení? Když si pospíšíte, nebudete muset. Několik posledních volných míst má Penzion Restaurant U Vlka. Těšit se budete moci nejenom na dobrou muziku, ale ještě lepší silvestrovské pohoštění.

V krásném, útulném a především přátelském prostředí najdete vše, co pro své posezení s přáteli na sklonku roku potřebujete. Správnou atmosféru tomu jistě dodá i zvuk praskajícího krbu. K tomu chutné silvestrovské pohoštění, ještě lepší drinky a můžete si být jisti, že lepší tečku roku 2016 nezažijete.

A na čem si na závěr prosince pochutnáte? Podávat se bude mix grilovaného masa (200 gramů) na jehle s americkými bramborami, k zakousnutí během večera jednohubky a slané tyčinky, abyste vydrželi do půlnoci káva (7 gramů) a na přípitek nemůže chybět Bohemia Sekt 0,375 litru. Toto menu pro jednu osobu vyjde na 490 korun.

Že jsme vás nalákali? Proto si svá místa rezervujte už teď, buď osobně na adrese Penzion Restaurant U Vlka, J. Š. Baara 1615/9, nebo telefonicky na čísle 387 312 912. Při rezervaci je potřeba zaplatit částku za silvestrovské menu, obratem dostanete kartičku, která vás bude opravňovat ke vstupu a konzumaci. Silvestrovské pohoštění zde začíná v 19 hodin!

Štítky penzion, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Penzion Restaurant U Vlka nachystal na konec roku silvestrovské posezení  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.