Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Osmnáctileté ženě se zachtělo cizího kola, ukrást ho ale naštěstí nestačila

Cizí jízdní kolo před obchodním centrem v Nádražní ulici v Českých Budějovicích zaujalo dnes, v neděli 10. června, brzy ráno ženu z Prachaticka natolik, že i když bylo zamčené, snažila se ho zmocnit. Ale zámek nebyl snadnou překážkou, a překonat jej osmnáctileté ženě zabralo hodně času. Až tolik, že než se jí povedlo kolo ukrást, zasáhli strážníci.

Podezřelé počínání mladé ženy zaznamenala městská kamera v českobudějovické Nádražní ulici a vždy bdělé oko operátora městského kamerového systému dnes, v neděli 10. června, v půl druhé ráno. Žena manipulovala se zámkem jízdního kola odstaveného před vchodem do obchodního centra Mercury. Klíč k zámku však zjevně nevlastnila.

Podezření z pokusu o krádež kola okamžitě vyjížděla prověřit hlídka městské policie. „Strážníci na místě zastihli osmnáctiletou ženu ze Strakonicka a její o rok mladší společnici. Žena se k pokusu o krádež kola bez zapírání přiznala. Strážníci jí poté předali do rukou přivolané hlídky Policie České republiky," uvedla mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krimi, kolo, krádež, pokus, žena, zámek, strážník, České Budějovice, okres Prachatice, Policie České republiky, okres Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctileté ženě se zachtělo cizího kola, ukrást ho ale naštěstí nestačila  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.